Kuva: AOP

Foo Fighters kommentoi tulevaisuuttaan koskettavassa julkaisussa

03.01.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Yhtyeen rumpali Taylor Hawkins menehtyi maaliskuussa 2022.

Kun vuosi vaihtui, monet ihmiset, yritykset ja yhtyeet jakoivat ajatuksiaan viime vuodesta. Näin teki myös Foo Fighters -yhtye, jolle viime vuosi oli hyvin rankka. Yhtyeen rumpali Taylor Hawkins nimittäin menehtyi keväällä 2022. 

"Kun sanomme hyvästit vaikeimmalle ja traagisimmalle vuodelle, joka bändillä on ollut, muistamme myös, kuinka kiitollisia olemme niistä ihmisistä, joita rakastamme ja joita vaalimme", yhtye aloittaa.

"Foo Fighters perustettiin 27 vuotta sitten, jotta se voi esitellä musiikin parantavan voiman ja elämän jatkuvuuden. Olemme rakentaneet maailmanlaajuisen yhteisön, joka on auttanut meitä pääsemään yli vaikeiden aikojen. Tämä on paikka, jossa voimme jakaa ilon ja tuskan, haaveet ja pelot."

Foo Fighters luo uskoa siihen, että yhtye jatkaa toimintaansa tulevaisuudessa.

"Ilman Tayloria, meistä ei olisi tullut tällaista bändiä. Ilman Tayloria tulemme olemaan bändi, joka on jatkossa erilainen. Merkitsitte Taylorille yhtä paljon kuin hän merkitsi teille. Kun näemme seuraavan kerran - ja se tapahtuu pian - hänen henkensä tulee olemaan läsnä jokaisena iltana."

Hawkins löydettiin maaliskuussa 2022 kuolleena hotellihuoneestaan Kolumbiassa, jossa Foo Fightersin oli määrä esiintyä. Hän oli valitetellut rintakipuja ennen menehtymistään, mutta ensihoitajat eivät olleet ehtineet paikan päälle.

Näet Foo Fightersin julkaisun alta tai tästä. 

Lue myös: Muusikot muistelevat edesmennyttä Foo Fighters -rumpalia Taylor Hawkinsia - "Ei ole sanoja"

Lue myös: Taylor Hawkinsin muistokonsertissa koskettava hetki - muusikon poika saapui lavalle ja häikäisi kaikki

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat