Ryan Seacrest jatkaa Voicella myös vuonna 2010!

05.01.2010 09:50 - Eeva Rajala

Monimedia-ammattilaisen Ryan Seacrestin isännöimä American Top-40-listaohjelma jatkuu Voicen Radion ohjelmistossa myös tänä vuonna. Viime vuoden tammikuusta lähtien kuultu show on saavuttanut oman kuulijakuntansa Suomessa ja lunastanut näin jatkonsa Voicen sunnuntai-illoissa.

AT40-listaohjelma käynnistyi kesällä vuonna 1970 ja on pisimpään Yhdysvalloissa pyörinyt viikonlopun listaohjelma. Se on kuultavissa yli 400 radioasemalla ympäri maailman. Ohjelma listaa USA:n soitetuimmat ja kuumimmat hitit. Ohjelma kerää nykyisen listansa yli 1 800 eri radion soittolistoista USA:sta ja Kanadasta. Musiikin lisäksi AT40 listaa muun muassa kiertueita, elokuvia sekä pelejä - omalla tyylillään.

Seacrest on juontanut ohjelmaa vuodesta 2004 lähtien ja tekee ohjelmaa omalla persoonallisella tyylillään. Mukana on aina viihdemaailman suurimpia tähtiä. Tulevana sunnuntaina vieraana on Dr. Oz, joka tunnetaan muun muassa Oprah Winfreyn talk show'n yhtenä vakiovieraana.

American Idol -ohjelmasta myös suomalaisille tutuksi tullut 35-vuotias Seacrest aloitti ammattiuransa mediassa 16-vuotiaana. Tuolloin hän haki Atlantassa harjoitteluun paikalliselle radiokanavalle. Nykyään KIIS-FM:llä aamujuontajana toimiva Seacrest luotsaa kuunnelluinta aamushow'ta Los Angelesissa.

American Top-40 -listaohjelma on kuultavissa Voicen Radiossa joka sunnuntai klo 18:00 - 21:30.

Kilpailut

Uusimmat