Fintelligens juhli levyjulkaisua maratonkeikalla -Katso kuvat

08.03.2010 17:45 -

Fintelligens juhli Mun tie tai maantie -albumin julkaisua Lauantaina 6.3 Virgin Oilissa Helsingissä. Yhtyeen fanit olivat tulleet paikalle sankoin joukoin ja ravintola oli molempia kerroksia myöten täynnä.

23 biisin erikoiskeikka oli herroille fyysisesti raskain kautta aikojen. Keikka sisälsi hittejä niin uudelta kuin vanhoiltakin levyiltä. The Voice tapasi Fintelligensin Elastisen ja Iso H:n hikisen keikan jälkeen. Kundit kertoivat ”boogien” olleen erinomainen ja mainitsivat keikan olleen yksi lähihistorian parhaimmista keikoista, ehkä jopa kaikkien aikojen parhain.

Fintelligensin 10-vuotisen uran aikana he ovat julkaisseet seitsemän levyä ja sanoivatkin tuntevansa olonsa etuoikeutetuksi saadessaan tehdä musiikkia ammatikseen. Aloittaessaan musiikin teon oli ammattimuusikon työ vain haave, jota kumpikaan ei pitänyt kovin realistisena.

- Jos meiltä olisi kysytty nuorempana että haluaisimmeko olla kuuluisia olisivat molemmat varmasti vastanneet: Ei! Meidän vahvuus olikin siinä että me ei hakeuduttu väkisin julkisuuteen. Kaikki mitä teimme tuli luonnostaan siitä tarpeesta, että ihmiset halusivat kuulla meitä ja me halusimme tehdä musiikkia.

Vaikka vuosia on vierinyt, uuden levyn julkaisusta ei ole hävinnyt hohto, vaan se tuntuu jopa paremmalta kuin ennen.

- Rähinä Records Oy:n myötä teemme nykyään itse levyt alusta loppuun, joten levyn julkaisu tuntuu huomattavasti palkitsevammalta kuin aikaisemmin, Elastinen ja Iso H kertoivat.

Kilpailut

Uusimmat