Selkäleikkauksen läpikäynyt rumpalilegenda vaikeuksissa: ’Minun täytyy teipata kapulat käteeni’

27.03.2010 16:36 -

Muusikkolegenda Phil Collins joutui hiljattain leikkaukseen selkä- ja niskavaivojensa vuoksi. Mies kertoo, että myös käsiin vaikuttanut vamma on sen verran hankala, että rumpukapulat pysyvät nykyään kourassa ainoastaan teipin avulla.

- Kun soitan, minun täytyy käyttää teippiä etteivät kapulat tipahda. Se on todella outoa ja hankaloittaa musisointia huomattavasti, Collins kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Muusikko sanoo, että ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen rumpusetin taakse istuttuaan hän oli kokenut suurta turhautumista, koko soittotyylin kun joutui opettelemaan uudelleen. Soittaminen ei kuitenkaan ole ainut asia, mikä leikkauksen myötä on vaikeutunut.

- Arkipäiväiset asiat ovat tuskallisia toimittaa. En voi avata kättäni kun pitelen lusikkaa, en voi myöskään avata autonovea.

Collins kuitenkin kertoo, että luvassa on piakkoin uusi leikkaus, jonka ansiosta tilanne saattaa hyvinkin parantua. Muusikko on toiveikas, sillä parantuminen edellisen leikkauksen jälkeen on hankaluuksistakin huolimatta ollut joutuisaa.

Collins nousi alun perin tunnetuksi 70-luvulla miljoonia levyjä myyneen Genesis-yhtyeen rumpalina. Sittemmin mies on luotsannut menestyksekästä soolouraa.

Kilpailut

Uusimmat