Yllättävä uutinen: Irina duetoi Maija Vilkkumaan kanssa!

24.08.2010 11:47 - Eeva Rajala

Kokoelmalevynsä julkaisuun valmistautuva Irina laulaa levyllään dueton Maija Vilkkumaan kanssa. Kyseessä on Kunnon syy -kappale, joka on uusi versio Irina vanhasta biisistä.

- Jotenkin tuntui, että Maija oli ainoa vaihtoehto tähän biisiin. Kappale on kuitenkin aika rokkaava. Maijahan nyt on Suomen ultimate-rokkimimmi. Suomessa on paljon hyviä naisartisteja, joiden kanssa olisi nasta tehdä jotain, mutta tuo biisi huusi Maijaa, Irina selventää Voicelle.

Kyseiseen Kunnon syy -kappaleeseen on kuvattu jo musiikkivideo. Videota tähdittää Irinan ja Maijan lisäksi näyttelijä Samuli Vauramo. Vauramo on Irinan mukaan videolla päätähtenä ja naiset tulevat mukaan puolessa välissä.

Irina kertoo, että miehelle on luvassa pientä läksytystä videolla. Sehän sopii kyseisen kappaleen lyriikkaan, sillä biisissä lauletaan muun muassa "Puhu poika puhu, se on ainoo mihin taidat pystyy".

Irina valmistautuu uuden kokoelmalevynsä julkaisuun. Levyltä löytyy myös kyseinen Vilkkumaan kanssa tehty biisi. Myöhemmin syksyllä käynnistyy myös konserttisalikiertue kokoelman tiimoilta. Irina kertoo, että Vilkkumaa on ainakin alustavasti tulossa kiertueen Helsingin-keikalle mukaan.

Kilpailut

Uusimmat