Johanna Tukiainen: Laulamme Arton kanssa dueton häissäni!

03.12.2010 16:15 -

Kohublondi Johanna Tukiainen paljastaa blogissaan, että hänen tulevissa prinsessahäissään musiikki tulee olemaan tärkeässä roolissa. Johanna laulaa häissä tulevan puolisonsa kanssa dueton.

- Sain idean, että esitämme talvihäissämme yhdessä Arton kanssa duettona Disneyn Aladdin leffasta tutun romanttisen kappaleen The Whole New World, englannin kielellä! Tukiainen hihkuu.

Johanna muistuttaa, että hän on harrastanut musiikkia lapsesta saakka. Tukiainen aikoo myös elvyttää pianonsoittoharrastustaan häitä varten ja luvassa on morsiamen oma pieni pianokonsertti.

- Olenhan soittanut pianoa 6-vuotiaasta lähtien, suorittanut 3/3 loppututkinnon Itä-Helsingin musiikkiopistosta ja opiskellut vuosia pianonsoiton teoriaa. Jos ehdin treenata, niin voin soittaa pianolla myös Für Elise kappaleen, Tukiainen miettii.

Johanna toivoisi, että häiden prinsessateemaan sopiva bändi ottaisi yhteyttä häneen omatoimisesti.

- Haluaisin sellaisen bändin häihimme, joka osaa esittää englanninkielisiä kuuluisia romanttisia kappaleita, kuten Bryan Adamsia, Celine Dionia, Michael Boltonia, Foreignersia, Tukiainen miettii.

Lähde: Johannan Seiskan blogi

Kilpailut

Uusimmat