Kitaristi Voicelle: My Chemical Romancen univormumuoti on historiaa

14.02.2011 11:29 -

My Chemical Romance -yhtyeellä oli Black Parade -albuminsa aikoihin tapana pitää keikoillaan ja videoillaan paksuja villaisia univormuja. Yhtyeen kitaristi Frank Iero kertoi Voicen haastattelussa, ettei univormuja tulla enää näkemään bändin päällä.

Vuonna 2006 julkaistu Black Parade -levy oli Frankin mukaan vahva teemalevy. Levy sai nimensä yhteen omien sanojen mukaan siitä, että levyn kappaleet kertovat tarinan potilaaksi kutsutusta miehestä, jonka ainoa muisto on lapsuudesta, jolloin hän näki paraatin.

Frankin mukaan Black Parade -levyn ja sen kiertueen aikoihin yhtyeen käyttämät univormut ovat nyt bändille historiaa.

-Puvut ja univormut kuuluivat Black Paradiin. Pidettyämme kaksi vuotta paksuja villaunivormuja tulimme siihen tulokseen, etteivät ne ehkä olleet paras mahdollinen idea. Emme halunneet jatkaa niiden käyttämistä. Puvut ovat nyt kaapeissa kotonamme, enkä usko niiden palaavan, Frank kertoi.

Miehen mukaan tänä päivänä kyse on vain bändistä ja sen musiikista, univormut pysyvät lukkojen takana.

-Ne palaavat vasta sitten kun olemme vanhoja ja paksuja miehiä, eivätkä ne enää mahdu päällemme, Frank summasi vitsaillen.

My Chemical Romance saapuu keikalle Suomeen 20. maaliskuuta. Yhtye esiintyy Hartwall Areenalla ja lippuja keikalle voi kysellä Lippupisteestä ja Tiketistä. Voit myös osallistua kisaan, josta voit voittaa liput keikalle tästä!

Kilpailut

Uusimmat