Uransa lopettava rock-legenda: En ihmettele, miksi minua inhotaan

07.03.2011 09:11 -

Pisteen pitkälle musiikkiuralleen laittava Phil Collins on laukonut hämmentäviä kommentteja tuoreessa FHM-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Oman soolouransa lisäksi Genesiksen riveissä suosiota niittänyt Collins on saanut vuosikymmenten saatossa saavutetun kaupallisen menestyksen ja suitsutuksen lisäksi myös varsin paljon kritiikkiä. Nyt lukuisten terveysongelmiensa vuoksi pillit pussiin laittava muusikko kertoo FHM-lehdelle ymmärtävänsä miksi hänestä ei pidetä.

- Olen pahoillani siitä, että olen ollut niin suosittu. En oikeasti tarkoittanut sitä. En ihmettele miksi ihmiset ovat alkaneet inhota minua. Enpä usko, että kukaan jää minua kaipaamaan.

Collins on tunnustanut jo aiemmin, ettei hänen mielialansa ole ollut lähivuosina kovinkaan korkealla. Viime vuonna hän jopa kertoi Rolling Stonen haastattelussa harkinneensa itsemurhaa.

- En posauttaisi päätäni pois. Vetäisin yliannostuksen tai tekisin jotain, mikä ei sattuisi. En kuitenkaan voisi tehdä sitä lasten takia.

70-luvun alussa Genesiksen riveihin liittynyt Collins julkaisi ensimmäisen soololevynsä Face Value vuonna 1981. Yli 100 miljoonaa levyä myyneen muusikon tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Against All Odds, Another Day in Paradise, sekä In The Air Tonight. Oletettavasti viimeiseksi jäävä sooloalbumi, Motown- ja soul-covereita sisältävä Going Back ilmestyi viime syksynä.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat