Guns N’ Roses -legenda kommentoi huhuja alkuperäiskokoonpanon paluusta

11.03.2011 10:00 -

Julkisuuteen nousee jatkuvalla syötöllä uusia huhuja Guns N' Rosesin alkuperäisen kokoonpanon mahdollisesta rivien kasaamisesta. Bändin entinen basisti Duff McKagan on kommentoinut nyt viimeisintä aiheeseen liittyvää juorua.

Jokunen viikko sitten yhdysvaltalainen urheilusivusto väitti, että Gunnarit nähtäisiin esiintymässä klassisella kokoonpanolla ensi vuoden Super Bowlissa. Rolling Stonen haastattelema McKagan teilaa huhut silkaksi 'perättömäksi paskapuheeksi'. Muusikko kertoo kuullensa aiheesta ensimmäisen kerran vaimoltaan, joka vuorostaan oli lukenut siitä internetistä.

McKagan vitsailee, ettei hänellä ole hajuakaan, mitä kaikkea alkuperäisen kokoonpanon uudelleenlämmittely vaatisi.

- Ei minulla ole tuohon minkäänlaista vastausta. Tarvitsisimme varmaan salaisen kerhohuoneen jossain saarella.

Rokkarin musiikkiprojektien ympärillä on pyörinyt lähiaikoina myös muita huhuja. Pitkään tauolla olleen Velvet Revolverin uuden laulajan kun on spekuloitu olevan Slipknot- ja Stone Sour -yhtyeistä tuttu Corey Taylor. McKagan ei suostu vahvistamaan tätäkään olettamusta todeksi.

- Slash (Velvet Revolver -kitaristi) aloittaa kiertuettaan ja minä olen lähdössä pian kiertueelle. Olemme toki jammailleet monien tyyppien kanssa ja Corey on yksi parhaista. Velvet Revolverilla ei kuitenkaan ole edelleenkään vokalistia.

Duff McKaganin yhtye Loaded julkaisee uuden The Taking -levyn huhtikuussa. Bändi saapuu albumin siivittämänä myös Euroopan-kiertueelle.

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat