Ulkomainen huippubändi heitti yllätyskeikan suomalaisella työpaikalla!

13.04.2011 20:45 - Mikko Räsänen

Saksalainen The Baseballs -yhtye järjesti tänään aamulla todellisen yllätyksen helsinkiläisellä työpaikalla.

Voicen sivuilla oli kilpailu, jonka pääpalkintona arvottiin The Baseballs -yhtyeen keikka voittajan työpaikalle. Arvonnan voitti Canonin Suomen pääkonttorilla työskentelevä nainen. Voicen studiolta soitetun onnittelupuhelun jälkeen saksalaisyhtye hyppäsi autoonsa ja ajoi Canonille Munkkiniemeen.

Siellä tieto maailmankuulun yhtyeen saapumisesta oli ehtinyt levitä. Suuren toimistotalon ala-aulassa oli lähemmäs sata ihmistä odottamassa The Baseballsia. Ylemmissä kerroksissa uteliaat katsojat täyttivät näköalatasanteet nähdäkseen, mitä alhaalla tapahtuu.

Voicen kuvaaja oli paikalla ja ikuisti, mitä tapahtui, kun bändin auto vähän aamukymmenen jälkeen toi yhtyeen Canonin talon eteen.

Alla kuvasarja tapahtumista (klikkaamalla kuvia näet ne suurempina)

Ihmisten odotus palkittiin kello 10.10, kun The Baseballls saapui ovista sisään.

Yleisön suosionosoitukset saivat The Baseballsin Diggerin ottamaan muutaman tanssiaskeleen.

Vaikka paikalla oli lähes sata katsojaa, sai bändi yhtäkkiä idean, että he haluavat kätellä kaikki katsojat.

- Varsinkin naiset, Digger muistutti syöksyessään väkijoukkoon.

Tämän jälkeen bändin kuvaamisesta tuli haastavaa, sillä kolme rokkaria säntäili ihmisjoukossa sinne tänne, kätteli katsojia ja vaihtoi monien kanssa pari sanaa.

Kuvaaja näki rokkareista lähinnä selkiä, mutta väkijoukossa taas näkyi pelkkiä hymyileviä kasvoja, kun monien suosikkiyhtye oli yhtäkkiä edessä ilmielävänä.

Koko saksalaisyhtye noudatti Diggerin neuvoa ja kätteli erityisesti paikalla olleita naisia.

Juuri, kun ala-aulassa odottaneet satakunta ihmistä oli kätelty, huomasi Digger kahdessa ylemmässä kerroksessa heitä katsovat kymmenet ihmiset.

- Voi ei, hän hihkaisi leveä hymy huulillaan.

Diggerin kehoituksesta koko bändi säntäsi hissiin ja suuntasi yläkertaan, ettei vain kukaan jää ilman luvattua kädenpuristusta.

Kättelyt jatkuivat aluksi toisessa kerroksessa. Sen jälkeen bändi suuntasi vielä kerrosta ylemmäs, että kukaan ei voinut välttyä uuden levyn julkaisevan yhtyeen tapaamiselta.

Päästyään vihdoin takaisin alakertaa, pahoitteli yhtye, ettei heillä ollut taustabändiä mukanaan. Se ei menoa haitannut, sillä saksalaiskolmikko lupasi esittää kappaleita a cappella -versioina.

Yleisökin innostui, sillä heti jo ensimmäinen kappale sai runsaat suosionosoitukset. Koska arpa oli määrännyt keikkapaikaksi juuri Canonin, ei ollut yllätys, että monilla yleisössä oli kamerat, joilla otettiin valokuvia tai kuvattiin videoita muistoksi päivästä.

The Baseballsin kolmikko oli hyväntuulinen ja nautti selvästi esiintymisestä.

Bändi oli luvannut esittää kaksi kappaletta. Niiden jälkeen he kyselivät mukana olleelta tuimalta manageriltaan aikataulua. Manageri heltyi ja antoi luvan vielä yhteen kappaleeseen.

The Baseballsin jäsenet innostuivat, kun huomasivat, että yleisössä oli kaljupäinen mies, jolla oli päällään 50's-henkinen paita.

- Sinun pitää kasvattaa vielä tällainen, Digger kertoi ja näytti kampaustaan.

- Minulla oli sellainen aikanaan, mies vastasi.

Keikan lopuksi The Baseballs poseerasi yhdessä yleisönsä kanssa. Koska kuulijoita oli ollut niin paljon, eivät kaikki mahtuneet kuvaan. Se tunnelma keikasta kuitenkin jäi, että niin yleisö kuin itse yhtye nauttivat siitä yhtä paljon.

Kilpailut

Uusimmat