IS: Idols-Ilpo: Taisi olla tuomareilla huono päivä

19.04.2011 08:44 - Eeva Rajala

Sunnuntaina Idols-kisasta yllättäen tippunut Ilpo Kaikkonen kertoo Ilta-Sanomissa huomanneensa tuomareiden kovan kritiikin.

- Taisi olla tuomareilla huono päivä, toisaalta kritiikki oli kyllä ihan aiheellistakin...Tuntuu siltä, että joka toinen viikko tuomarit nössöilevät ja joka toinen viikko he ovat ankaria, Ilpo ihmettelee.

Ilpo Kaikkonen oli herännyt eilisaamuna hieman pöhnäisenä, sillä oli juhlinut kaveriporukan kanssa Lahdessa. Hän oli naureskellut lehdelle, että olisi ehkä ollut fiksumpaa nukkua ensin yksi yö.

Ilpo myös myöntää, ettei häntä enää harmita tippuminen, vaikka kisan jälkeen olikin itkeskellyt. Hän toivoo jatkossa näkevänsä kisassa myös enemmän vauhtia.

- Tyypit saisivat vähän haastaa itseään enemmän. Tähän asti kilpailijat ovat pysyneet turvallisesti slovarilinjalla...Haluaisin nähdä finaalikolmikon laittavan itsensä enemmän likoon.

Nyt Ilpolla on edessään pari päivää lomaa, jonka jälkeen hän palaa musiikin pariin. Soittoa ei ainakaan vielä ollut tullut mistään levy-yhtiöstä. Sony Musicin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen oli vierailevan tuomarin ominaisuudessa kehunut Ilpoa maasta taivaisiin sunnuntaisessa kisassa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat