Himoksen juhannusfestivaalit käynnistyivät riehakkaissa merkeissä

24.06.2011 15:00 -

The Voice Juhannus HimosFestival starttasi eilen sateisissa mutta riehakkaissa merkeissä. Festivaalin promoottori Timo Isomäki oli tyytyväinen tapahtuman avauspäivään.

Eilen Himoksella juhli noin 9000 ihmistä. Timo Isomäen mukaan juhlakansaa oli paikalla piirun verran vähemmän kuin viime vuonna, mutta kokonaisuudessaan päivä oli menestys. Lauteilla nähtiin muun muassa Mokoma, Kotiteollisuus, Viikate, Amorphis sekä Von Hertzen Brothers.

- Tunnelma oli eilen hyvä. Tietysti sade vaikutti hieman, mutta 9000 ihmistä tanssi ja pogoili innoissaan. Jengi oli halukkaana näkemässä bändejä.

Viime vuonna kävijöitä The Voice Juhannus HimosFestivaleilla oli yhteensä noin 40 000. Suunta on myös sama tälläkin kertaa.

- Tämän ja huomisen ennakkomyynti on ollut viime vuotta edellä, lippuja on mennyt molemmille päiville 12 000 - 14 000.

Isomäki kertoo, että festivaaliviikonlopun aikana kiireitä on niin paljon, että artistien keikkojen katsominen jää lähes kokonaan väliin.

- Enpä oikeastaan ehdi mitään katsomaan. Vähän toki ohi kulkiessa silmäilen ja backstagella käyn tietysti aina moikkaamassa esiintyjiä.

Tänään juhannusaaton juhlakansaa biletunnelmiin Himoksella siivittävät muun muassa Anna Abreu, Cheek, Paula Koivuniemi sekä Apulanta.

Kilpailut

Uusimmat