Mitä ihmettä, Suomen kuumin yhtye kieltäytyi juhannuskeikasta

24.06.2011 19:30 -

Epäilemättä tämän hetken kuumin artisti, räppiduo Jare&VilleGalle esiintyvät tänään The Voicen Juhannus HimosFestivalilla. Miekkoset eivät kuitenkaan olleet aluksi kiinnostuneita juhannusaattokeikasta.

The Voice Juhannus HimosFetstin promoottori Timo Isomäki kertoi, että Jare&VilleGallea yritettiin houkutella festivaalille aluksi innokkaasti - mutta turhaan.

- Jare&VilleGalle eivät halunneet aluksi tulla juhannuksena keikalle. Sitten he kuitenkin soittivat perään ja ilmoittivat, että "kyllä me tullaankin". Odotan itse heppujen keikkaa todella innolla.

Räppärit itse taas kertoivat, että aiemmin juhannus on sujunut hyvinkin perinteisissä merkeissä - mistä syystä jussin viettäminen keikkalavalla ei välttämättä tuntunut houkuttelevalta.

- Yleensä perinteistä juhannusta ollaan vietetty - saunaa ja grilliä. Perheen ja sukulaisten kanssa on myös hauska ollut viettää juhannusta.

Suomen Virallinen Kesähitti 2011 -äänestyksen Häissä-kappaleellaan voittanut Jare&VilleGalle esiintyvät tänään Himoksella kello 01:00. Muita juhannusaaton tähtiä ovat muun muassa Apulanta, Anna Abreu ja Cheek.

Kilpailut

Uusimmat