Suomalainen rap-artisti paljastaa: Suunnitelmissa laulutunnit

21.09.2011 11:45 - Karoliina Kotala

Kotimainen räppäri Cheek paljasti Voicelle saaneensa vuosien varrella itsevarmuutta räppäämisen ohella myös perinteiseen laulamiseen.

Cheek kertoi Heräämössä vieraillessaan suunnitelleensa jo pitkään laulutuntien ottamista ja yhden kerran mies oli tunneilla käynytkin. Omien sanojensa mukaan räppäri on uransa aikana saanut itsevarmuutta myös laulamiseen.

- Jossakin vaiheessa uraa uskalsin alkaa yrittämään laulamista. Vuosien varrella on kehittynyt kaikilla osa-alueilla ja itsevarmuus on kasvanut. En pidä vieläkään itseäni kultakurkkuna, mutta perusjutut osaan vääntää, Cheek pohtii.

Cheek on mukana Voicen ja Rähinä Recordsin First Lady -kisassa, jossa etsitään tulevaisuuden rap/R'n'B-naisartistia. Kilpailun finaalikolmikko julkistettiin tänään ja nyt suomalaisilla on mahdollisuus äänestää suosikkinsa voittoon. Cheekin mukaan mies on innoissaan finaalikolmikosta ja kertoi äänitysten olleen hauskoja.

- Studiossa oli hyvä energia ja finalistit olivat kivoja tyttöjä. Tytöiltä vaaditaan kuitenkin kovaa tekemisen tahtoa ja intohimoista fiilistä, Cheek summaa.

Finalisteja voit käydä äänestämässä täällä.

Kilpailut

Uusimmat