Musiikkiuraa rakentava näyttelijä ei ymmärrä saamaansa kritiikkiä

05.10.2011 12:00 - Karoliina Kotala

Näyttelijä Kevin Costner on turhautunut musiikkiuransa aiheuttamasta kritiikistä.

56-vuotias Costner on tehnyt pitkän uran näyttelijänä, mutta viime aikoina tähden mielenkiinto on keskittynyt pääasiassa musiikkiin. Kevin Costner & Modern West -yhtyeensä kanssa keikkaileva ja viime vuonna toisen levynsä Turn It On julkaissut tähti ei kuitenkaan ymmärrä uranvaihtonsa aiheuttamaa hämmennystä.

- Sen ei pitäisi olla shokeeravaa. Jos haluaa koko ikänsä esiintyä, musiikki on iso osa sitä. Kyse on vain muista ihmisistä, jotka haluavat tehdä rajoja ja saada uskomaan, etteikö niin saisi tehdä. Emmehän mekään kiellä musiikkialan ihmisiä siirtymästä elokuva-alalle, tähti tilittää DayBreak-ohjelmassa.

Mies myös vakuuttaa pysyvänsä nykyisin uskollisena musiikille. Elokuvaura ei enää vedä tähteä puoleensa ja Costnerin mukaan musiikki onkin kulkenut tähden matkassa koko elämän läpi.

- Joutuu pulaan, jos yrittää esittää jotain muuta kuin mitä on. Ei ole erityisen puoleensavetävää, jos yrittää aikuisena esittää jotakin. Elämässä ei tulisi yrittää vakuuttaa ketään. Tärkeintä on kuunnella sydäntään ja itseään ihmisenä, Costner pohtii haastattelussa.

Lähde: MusicNews

Kilpailut

Uusimmat