Idols-Ilpo ensimmäisestä sinkustaan: Jännittää ihan törkeästi

23.10.2011 14:41 - Karoliina Kotala

Kuluvan vuoden Idols-kisasta tuttu Ilpo Kaikkonen jännittää pian ilmestyvän sinkkunsa vastaanottoa.

Miehen ensimmäinen, Hetken vielä nuori -kappale julkaistaan tulevana maanantaina, 24. päivä lokakuuta ja Kaikkonen kertoo jännittävänsä kovasti miten biisi otetaan vastaan.

- Jännittää ihan törkeästi. Nyt ei voi kuin odottaa ja toivoa parasta. Enää ei pysty vaikuttamaan asiaan, mies pohtii.

Kaikkonen myöntää myös sinkun ilmestymisen olevan hienon hetki miehen uralla Idols-kisan jälkeen. Hetken vielä nuori -kappale syntyi laulajan mukaan hyvästä sanomasta.

- Lähettelin omia biisejäni levy-yhtiölle, kun haettiin ensimmäistä sinkkubiisiä ja yksi biisi erottui joukosta sanomansa vuoksi. Sävellys ei kuitenkaan ollut erityisen laadukas, mutta se hiottiin uusiksi. Tuottaja piti sanomasta ja kertoi, että tällä meiningillä mennään, Kaikkonen kertoo.

Mies ei myöskään ole huolissaan mahdollisesta kilpailusta muiden Idols-tähtien kanssa, jotka julkaisevat materiaaliaan samaan ajankohtaan.

- Onhan sitä pienet markkinat ja kaikkien tulee saada radiosoittoa, mutta mun musa on kuitenkin erityylistä kuin esimerkiksi Stinan tai Martin. Meininki on menevämpää, siinä on elektrovivahteita ja tiettyä punk-asennetta, Kaikkonen pohtii.

Kilpailut

Uusimmat