Suomalaislaulajan upea muodonmuutos - kuin seksikäs Maria Magdalena

09.03.2012 16:45 - Mikko Räsänen

Neljän vuoden tauon jälkeen oman studiolevyn julkaiseva Jippu on kokenut melkoisen muodonmuutoksen.

Jippu julkaisee huhtikuussa ensimmäisen oman studiolevynsä neljään vuoteen. Tuoreet Jipusta otetut kuvat paljastavat, että laulaja on kokenut muodonmuutoksen. Maanantaina julkaistavan singlensä kannessa pitkät hiukset kasvattanut Jippu nimittäin poseeraa risti kaulassa ja rintaliiveissä kuin Madonna tai Maria Magdalena.

Jippu kertoo, että uusi tyyli ei ole syntynyt stailistin kädestä, vaan Jippu on itse suunnitellut kaiken.

- Olen miettinyt neljä vuotta sitä, kuka oikein olen. Tuon kuvan on tarkoitus kuvastaa nimenomaan uskovaisen naisen kilvoittelua oman seksuaalisuutensa kanssa sekä taistelua uskollisuuden, hengellisyyden ja himon välillä.

Jippu kehuu kuvaussessiota, joka hänellä oli tuoreet kuvat ottaneen Kira Gluschoffin kanssa.

- Olin jopa alasti muutamissa kuvissa, mutta ne olivat enemmän taidekuvia. Halusin kuvissa ilmentää sitä alastomuutta ja syntistä kuvausta ihmisestä, joka käy taistelua synnin ja armon välillä.

Jippu kertoo, että kuuluneiden vuosien itsetutkiskelu on vahvistanut hänen identiteettiään.

- En olisi aiemmin ollut valmis tekemään niin rankkaa levyä kuin mitä tämä uusi on. Aiemmat levyni ovat olleet lähinnä nuoren tytön angstia ja ruikutusta, mutta nyt olen päässyt vähän ulos itsestäni.

Miten sitten kuvailisit uuden levysi sävyä?

- Kyllähän se varmasti monen mielestä on edelleen angstailua ja depistä. Jos levyn nimikin on Väärinpäin lentävät linnut, niin eihän se silloin kerro Kaisaniemen puiston iloisista punkkukänneistä.

- Levy on ihmiskeskeinen ja siitä vuotaa rakkautta.

Peilaavatko levyn teemat omaa elämääsi?

- Peilaavat niin rankasti, että huh huh. Neljän vuoden aikana olen saanut muutaman vuoden turpaan, mutta onneksi hyviäkin asioita on tapahtunut.

Ehkä päätös kasvattaa pitkät hiuksetkin kuvaa kaikkia Jipun kokemia muutoksia.

- Minulla oli pitkät hiukset viimeksi teini-iässä. Ehkä tämä levykin on paluu siihen oikeaan ja aitoon identiteettiini, Jippu miettii.

Kuuntele alta näyte Jipun maanantaina ilmestyvästä uutuuslevyn nimikkosinglestä Väärinpäin lentävät linnut.

Kilpailut

Uusimmat