Maailman huonoimman biisin tekijä lahjoittaa tuotot hyväntekeväisyyteen

31.05.2012 18:45 - Mikko Räsänen

Rebecca Black nuosi julkisuuteen nettihitillään Friday, joka nimettiin nopeasti maailmanhistorian huonoimmaksi kappaleeksi. Tuoreimman käänteen jälkeen kappale ei enää olekaan yhtä ärsyttävä kuin ennen.

Rebecca Blackin Friday keräsi YouTubessa yli 40 miljoonaa katselijaa. Musiikillisten ansioden sijaan kappaletta katsottiin lähinnä siksi, että se oli niin huono ja suunnattoman ärsyttävä. Monet epäilivät, että kyseessä on parodia, koska noin huonoa kappaletta ei voi kukaan tehdä vakavissaan.

Rebecca oli kuitenkin tosissaan ja kappale vakavassa mielessä tehty. Moni kappaleesta ärsyyntynyt saattaa kuitenkin pitää Fridayta vähemmän ärsyttävänä tuoreen käänteen takia. Rebecca nimittäin lupasi lahjoittaa kaikki Friday-kappaleensa myyntituotot hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteiksi hän valitsi oman koulunsa sekä Japanin maanjäristystuhoalueet.

- Vasta koulussa aloin keskittyä musiikkiin kunnolla. Japanin maanjäristys taas tapahtui niin lähellä. Koin, että minun täytyy tehdä jotain, Kaliforniasta kotoisin oleva Rebecca kertoi US Magazinelle.

Lähteet: AOL, US Magazine

Kilpailut

Uusimmat