Macy Gray Voicelle: Tähän kappaleeseeni olen täysin kyllästynyt

06.07.2012 12:15 -

Eilen Imatran Big Band –festivalilla esiintynyt laulaja kertoo edelleen rakastavan kaikkia kappaleitaan, mutta yhtä hän ei koskaan harjoittele eikä laula sound checkissäkään.

Gray kertoo olevansa kiitollinen siitä mitä hänen I Try -kappaleensa on tehnyt hänen uralleen, mutta huvikseen hän ei enää kappaletta laulele. Grammy-voittaja ei raaski koskaan valittaa uransa merkittävistä pilareista, sillä ne ovat vieneet häntä uralla eteenpäin, mutta myöntää, että aikanaan häntä todella ärsytti se, että ihmiset halusivat pelkästään kuulla I Try -hitin.

Käheällä äänellä varustettu laulaja lisää, että vanhat kappaleet pysyvät tuoreena, sillä yleisö on aina uusi ja innostunut hittikappaleen kuulemisesta. Lisäksi hän kertoo, että konkreettinen musiikin tekeminen on hänelle aina innostavaa, sillä hän tietää olevansa siinä omassa elementissään ja reilusti oma itsensä. Esiintyminen tuo artistille puolestaan tiettyä arjen eskapismia.

Suomalaista yleisöä kehuva Gray kertoi tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluvan uusi albumi ja elokuva, mutta syksyn ehdottomana kohokohtana hänen tyttärensä opiskelu ja tämän muutto New Yorkiin.

Kilpailut

Uusimmat