Biisivinkki: Kaikkien aikojen parhaat kuntoilukappaleet TOP 5

11.01.2013 12:45 - Karoliina Kotala

  Monelle suomalaiselle tammikuu ja vuoden alku on aikaa lunastaa lupaukset uudesta, terveellisemmästä elämästä. Tärkeimpänä tekijänä monella lienee liikunta, joka useimmilla vaatii parikseen myös inspiroivaa musiikkia. Voicen toimitus listasi inspiroivimmat tehobiisit, joita ilman kuntoilu maistuu puulta.


Rean valinta:
Lady Gaga: Love Games

Kappale soi korvanapeissa aina kun juoksen. Kuten kappaleen sanoissakin sanotaan, on biisin biitti suorastaan sairas, ja mielestäni se onkin juuri omiaan rytmittämään raskastakin lenkkiä.

Mariannen valinta:
Cheek: Pyrkiny Vähentää feat Spekti

- Salitreeni tulee usein aloitettua crosstrainerilla, ja kuuntelen eniten suomiräppiä salilla. Tai hiphopia yleensäkin. Pyrkiny Vähentää on täydellinen aloitusbiisi, koska sen tempo on juuri sopiva alkuun ja biisi on vielä kaiken lisäksi todella kova.


Karoliinan valinta:
Asaf Avidan - One day / Reckoning Song (Wankelmut Remix)

- Juoksulenkit vaativat ehdottomasti menevää ja energistä musiikkia, muuten en suostu astumaan edes ulos ovesta. Tällä hetkellä ykkössuosikki on One day -kappale, jonka menevä poljento ja hyvä kertosäe saa fiiliksen kattoon.


Niinan valinta:
Donna Summer- Hot Stuff

- Tämä kappale ei ehkä saa treenaamaan täysillä, mutta rytmikkäästi kyllä. Liikkuminen on tämän tahdissa pelkästään hauskaa - letkeät lanteet, hei!


Helin vinkki:
Olly Murs - My Heart Skips A Beat

- Tässä biisissä on juuri sopiva tahti tehokkaalle juoksulenkille. Jotenkin myös miehen pehmeä ääni antaa nappikuulokkeissa voimaa pinkoa vielä vähän kovempaa.

Kilpailut

Uusimmat