Beyoncé palasi tyttöbändiin – kuuntele uusi single

14.01.2013 12:15 - Niina Jokiaho

Tältä kuulostaa paluun tehnyt Destiny's Child - vuosien tauon jälkeen.

Vuonna 2006 hajonnut Destiny's Child on tehnyt paluu. Bändin uusin sinkku Nuclear julkaistaan 8 vuotta sen jälkeen, kun sekä Kelly Rowland että Beyoncé lähtivät bändistä rakentamaan omia ja menestyneitä soolouriaan.

Yllätys olikin melkoinen, kun Beyoncé tämän kuun alussa vahvisti bändin julkaisevan uutta musiikkia. Love Songs -levy julkaistaan tammikuun 29. päivä, levyltä julkaistiin ensimmäisenä singlenä kappale Nuclear. Destiny's Child on yksi maailman menestyneimmistä naisyhtyeistä: se myi urallaan kymmeniä miljoonia äänitteitä ja julkaisi vuosina 1998-2005 yhteensä 7 albumia.

Uusi kappale on tarkoitus esittää myös Super Bowlin väliaikashowssa helmikuun 3 päivä. Lavalle Beyoncén kanssa nousevat trion kaikki jäsenet: Beyoncé, Kelly Rowland ja Michelle Williams. Uran alussa bändissä on ollut mukana useampiakin laulajattaria, mutta nyt paluun tekevä trio on sama kuin vuonna 2006.

Aivan jäihin tähtien soolouria ei ole laitettu, vaan Beyonce on kertonut työstävänsä uutta albumia muun muassa Timbalandin ja Justin Timberlaken kanssa. R&B-tähti on vihjannut, että myös hänen uuttaa musiikkiaan kuullaan Super Bowlin väliajalla.

Destiny's Child - Love Songs kappalelistaus:

1. Cater 2 U
2. Killing Time
3. Second Nature
4. Heaven
5. Now That She's Gone
6. Brown Eyes
7. If
8. Emotion
9. If You Leave (feat Next)
10. T-Shirt
11. Temptation
12. Say My Name (Timbaland Remix)
13. Love
14. Nuclear

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat