Biisivinkki: Kannat kattoon - kuusi bilebiisiä uudenvuodenjuhliin

31.12.2013 14:15 - Katariina Näreaho

Voicen uutistoimitus kokosi viisi erinomaista bilebiisiä, jotka sopivat niin uudenvuoden etkoille kuin varsinaisiin bileisiinkin.

Helin valinta:
Don Johnson Big Band - Running Man

Jos kaipaat letkeää, mutta pirteää uudenvuoden tunnelmaa, on Running Man hyvä valinta. Suomalaisyhtyeen kappale toimii tanssiessa tai myös silloin, kun haluat nauttia kuohuviiniä sohvannurkassa.

Rean valinta:
Lambretta - Bimbo

Uudenvuodenbileissä nostattajana on omassa kaveriporukassani jo vuodesta 2000 toiminut Lambrettan kulttiklassikko Bimbo. Ihanan aggressiivinen ja menevä kappale saa asenteen kattoon ja parhaassa tapauksessa sinne nousevat myös korot!

Katan valinta:
Martin Garrix - Animals

Yksi tämän vuoden soitetuimmista biiseistä on vasta 17-vuotiaan DJ-tuottajan Martin Garrixin Animals. Hollantilaisnuorukainen nousi kesällä pinnalle tämän biisin myötä, eikä ihme: kappale on tarttuva, eläimellinen ja saa jalan tamppaamaan maata takuuvarmasti.

Sennin valinta:
Hector - Juodaan viinaa

Hyväntuulinen kappale, joka sopii etenkin etkoille aloittelubiisiksi. Biisin ansionsta suukin alkaa napsaa. Hectorin sanoituksen ovat muutenkin hyviä, ja minusta hän on upea artisti.

Reijan valinta:
Apulanta - Reunallat

Apulanta, varsinkin vanhempi tuotanto, toimii bileissä kuin bileissä. Tätä kuunnellessa tekee mieli hyppiä, pomppia ja laulaa mukana. Loistava bilebiisi ja toimii myös joka kerta, kun sen kuulee livenä keikalla.

Lindan valinta:
Aqua - Barbie Girl

Vuoden 1997 klassikkokappale, joka on kaikessa hölmöydessään oikeastaan loistava bilebiisi. Tuo hyvän fiiliksen, eikä tätä kappaletta voi kuunnella hymyilemättä. "Come on Barbie, let's go party!"

Kilpailut

Uusimmat