Petri Nygård paljastaa raiderinsa sisällön: "Välillä on puutteita näissäkin toiveissa"

14.06.2014 19:15 - Katariina Näreaho

Festarikesää innolla odottava suomiräppäri kertoo, mitä keikkapaikkojen takahuoneesta tulee löytyä.

Petri Nygårdin railakkaat lavaesiintymiset ja kappaleet jakavat mielipiteitä. Räiskyvän hahmon takaa löytyy kuitenkin hillitympi ja vaatimattomampi persoona, joka ei turhia pröystäile. Tästä viestii myös artistin raideri, joka on vähintäänkin tavallinen.

- Ei siellä nyt mitään ihmeellistä ole. Nakkeja, leikkeleitä, juustoa, jallua, kossua, kaljaa, punaviiniä, jotain pientä iltapalaa, energiajuomia ja paljon vettä. Myös kahvia ja kuumaa vettä täytyy olla, Nygård paljastaa.

Raiderin sisältö on muovaantunut ajan myötä. Nygårdin mukaan läheltä piti -tilanteita on joskus sattunut, joten nykyään mies juo kahvin sijaan teetä.

- Jos juon kolme kuppia kahvia ennen keikkaa, niin mulle tulee paskat housuun. Siksi juon mieluummin teetä, räppäri kertoo.

Maailmantähtien toivelistoilta löytyy tavallisesti jos minkälaista vaatimusta. Yksi haluaa käsinkaiverrettuja jääpaloja, harvinaisia kukkia ja uusia autoja, toinen pyytää takahuoneen seinät maalattaviksi ja vaatii, ettei henkilökunta saa katsoa häntä silmiin lainkaan. Nygårdille ei kuitenkaan ole koskaan tullut mieleen lisätä raideriin outouksia.

- Totta kai siellä voisi olla kaikkea. Esimerkiksi joku hierontasänky niska- ja jalkahierojineen. Mutta mä luulen, ettei ne vaan toteutuisi.

Nygårdin mukaan kokemus on osoittanut sen, että keikkajärjestäjät saattavat jättää jopa vaatimattomimmat toiveet toteuttamatta.

- Kun tuolla noita keikkoja heittää, niin välillä on puutteita jo näissäkin, mitä ollaan tilattu. Kaikkea ei aina jakseta toimittaa.

Petri Nygård nähdään tänä vuonna myös Voicen juhannuksessa Himoksella. Mies esiintyy Himos-lavalla perjantaina.

- Mulla tuleekin ehkä yllätysraideri sinne, sillä mulle tuli tässä pari hyvää ideaa, Nygård vitsailee.

Osta liput ja lue lisää Voicen juhannuksesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat