Brädi antoi kaikkensa Blockfest-keikalla: "Kuin olisi vetänyt uunissa"

04.08.2014 15:40 -

Blockfesteilla riitti aurinkoa ja lämpöä koko räppifestivaalin ajan. Sen huomasi myös perjantaina lavalle kiivennyt Brädi.

Mies sai virratettua hikeä runsain määrin vauhdikkaan settinsä aikana. Voice sai tähden haastatteluunsa aivan keikkavedon jälkeen.

- Tuoreena keittiöstä täysin marinoitunut äijä. Oli kuin olisi vetänyt uunissa ton keikan. Kun on noin kuuma ja pyrotekniikka laulaa naamalle, niin on tekemisen meininki. Siinä ei niin sanotusti säästellä mitään. Kaikki, mitä oli jäi tonne. Nyt on niin sanotusti takki tyhjä, kommentoi väsynyt, mutta onnellinen Brädi.

- En tiedä, onko siellä lavalla mitään lämpömittareita. Kun ollaan Wirtasen Tonin kanssa musaakin tehty, niin voisin toistaa sen, mitä Apulanta teki. Niillä oli joskus sykemittarit lavalla ja ne katsoi tuota sykettä ja kulutusta keikan aikana. On munkin setti sellainen jumppa, että olisi kiva tietää paljonko tuolla kuluu. Tällä kertaa oli elohopeat aika tapissa.

Lämpöä kun Ratinassa riitti, moni olisi varmasti toivonut pääsevänsä uimarannoille vilvottavien eteen. Katso Brädin ja PistePisteen yhteisvideo Uimaan alta.

Kilpailut

Uusimmat