Idols-voittaja Mitran debyyttialbumi on täynnä henkilökohtaisia laulunaiheita

06.09.2015 12:15 - Reetta Haverinen

Mitra Kaislaranta on ammentanut uuteen albumiinsa sisältöä elämän hyvistä ja huonoista hetkistä. Kappaleiden tekstejä yhdistää se, että ne kaikki ovat tähdelle itselleen hyvin henkilökohtaisia.

Mitra Kaislaranta ei tahdo laulaa mistä tahansa, mitä mieleen juolahtaa. 23-vuotias Idolsista suomalaisyleisöille tunnetuksi tullut kaunotar on nimittäin ollut varsin tarkka siitä, minkälaisia kappaleita hänen debyyttialbuminsa Mitra sisältää.

- Minulle on tärkeää, että tekstit ovat henkilökohtaisia ja ne resonoivat minussa ja ne kuulostavat uskottavilta, kun laulan niitä. Olisi hirveää laulaa asioista, joista minulla ei olisi mitään hajua. Tekstit ovat minulle ehkä biisien tärkein asia, Mitra toteaa vastikään Voicelle antamassaan haastattelussa.

Julkisuus ei ole taakka

Suloääninen oululainen kertoo, ettei hän lähtenyt Idolsiin tavoittelemaan julkisuutta vaan ajautui kykykilpailuun puhtaasti musiikillisten päämääriensä takia. Tähti kertoo, ettei ole tuntenut elämää Idolsin jälkeen rankaksi, vaikka ihmiset hänet kadulla tunnistavatkin.

Pirteä artisti toteaa, että myös hänellä on niitä päiviä, jolloin ei jaksaisi edustaa ja miettiä työasioita.Tähti on kuitenkin kertomansa mukaan varsin sosiaalinen, eikä tahdo koskaan pahoittaa kenenkään ulkopuolisen mieltä. Siten fanit uskaltavat taatusti lähestyä tätä vaaleaverikköä vaikkapa kaupan kassajonossa.

- Rakastan sitä, että ihmiset ottavat kontaktia. Minusta on ihanaa käydä keskusteluja, vaihtaa mielipiteitä ja moikata tyyppejä, tähti toteaa.

Tästä naisesta ei siten saa nenäpystyssä kävelevää diivaa tekemälläkään!


Lue myös: Mitra kiittää levynteosta "punkkurusschiania" - laulaja kertoo, mistä on kyse

Kilpailut

Uusimmat