Kuva: AOP

Maria Menan uudessa kappaleessa kuuluu eron tuska

11.11.2015 10:16 - Mikko Räsänen

Sydänsurut viivyttivät norjalaistähden levyn valmistumista.

Norjalaistähti Maria Mena on käynyt läpi vaikean eron. Ero oli hänelle niin raskas koettelemus, että se vaikutti Menan luovuuteen, eikä hän pystynyt kirjoittamaan uutta musiikkia siinä aikataulussa, kun oli suunnitellut. Lopulta koko uutuusalbumin ilmestyminen viivästyi sydänsurujen takia.

Lopulta levy kuitenkin valmistui, kun Maria keksi uuden tavan kirjoittaa musiikkia. Hän näki erotuskissaan runsaasti unia. Ja unien jälkeisinä päivinä hän alkoi kirjoittaa uniaan kappaleiksi.

- Luin artikkelin, jossa kerrottiin, miten oppia muistamaan unensa - ja miten unohtaa ne unet, joissa ei ollut mitään merkittävää.

Yksi tuollainen ahdistavasta unesta syntyneistä kappaleista on levyn esikoissingleksi valittu I Don't Want to See You With Her, joka kertoo siitä, miten riipaisevaa on nähdä elämänsä suuri rakkaus onnellisena toisen kanssa.

Joulukuun 4. päivä ilmestyvä albumi sai osuvan nimen Growing Pains. Levyä kuvaillaan kauniiksi tarinaksi siitä, miten itsensä voi löytää sen jälkeen, kun elämä on heittänyt kaiken radaltaan.

Kuuntele uutuuskappale alta.


Kilpailut

Uusimmat