Adam Lambert antoi suomalaisille korvamadon: Oletko sinäkin hullaantunut hittibiisiin?

25.06.2015 20:00 - Senni Loikala

Suomen Virallinen Latauslista on tullut juuri uunista ulos. Valtikkaa pitelee laulajakomistus Adam Lambert, jonka hittibiisi uppoaa suomalaisiin.  

Laulaja Adam Lambert, 33, on vallannut Suomen Virallisen Latauslistan kärkipaikan. Vahvaa listamenestystä pitkään niittänyt Ghost Town -kappale loistaa kirkkaana ykkösenä.

Viiden kärjessä ei silti ole tapahtunut suuria muutoksia lukuun ottamatta Aviciin kipuamista Waiting for Love -biisillään kärkikahinoihin viime viikon sijalta kahdeksan.

Uutuudet ja come backin tehneet

Latauslistalla on vain yksi uusi tulokas. Kunnia tästä menee Selena Gomezille, jonka Good for You (feat. A$AP ROcky) -kappale yltää sijalle 11.

Sen sijaan Latauslistalta jo kerran pudonneita, mutta nyt paluun tehneitä, on kourallinen. Ainoa suomalainen listapalaaja on - kukas muu kuin, Jari Sillanpää kappaleellaan Sinä ansaitset kultaa.

Menestynein palaaja on kuitenkin hollantilaisen DJ Tiëston ja KSHMR:n ralli Secrets (feat. Vassy). Se pompsahti sijalle 16. Muita palaajia ovat Ellie Goulding tarttuvalla biisillään Love Me Like You Do sekä Wiz Khalifa kappaleellaan See You Again (Charlie Puth).

Katso alta Adam Lambertin Ghost Town -voittajakappaleen virallinen musiikkivideo.

Latauslista TOP5

1. Adam Lambert - Ghost Town

2. Lost Frequencies - Are You with Me

3. Anna Abreu - Bandana

4. Avicii - Waiting for Love

5. Teflon Brothers - Pämppää (feat. Sahamies)

Pääset katsomaan Latauslistan kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat