Kuva: Senja Rapila

Artistilupaus Arttu Lindemanin uusi biisi härnää vihaajia - kuuntele Menee tunteisiin

21.10.2016 09:15 - Senja Rapila

20-vuotias Arttu Lindeman on tällä hetkellä yksi Suomen kovimmista artistitulokkaista.

Lahtelainen räppilupaus Arttu Lindeman julkaisi hitiksi nousseen kappaleensa Läikkyy kesällä. Sitä seurasi puolestaan Faijas, joka näytti erilaisen puolen nuoresta artistista. Nyt uuden singlen mukana käännytään jälleen juhlimisen puolelle. Se kantaa nimeä Menee tunteisiin.

- Se on vähän samalla ajatuksella tehty kun Läikkyy, koska nämä ovat kuitenkin todella henkilökohtaisia biisejä minulle. Siinä on vähän sellainen meininki, että se, miten me juhlimme ja mitä Lindeman tekee, menee jengillä tunteisiin, Lindeman avaa kappaleen taustoja Voice.fi:lle.

- Se on vähän sellainen provosoiva kappale. Kappaleen toinen verse kiteyttää aika rajustikin sen biisin, kun se alkaa 'biisi meni ekaks, et voi uskoo sitä todeksi, somea ja tupertulokas Ovetschkin. Se on vähän sellainen tosi provosoiva, tökitään vähän niitä kipupisteitä. Että jos vielä ei ole mennyt tunteisiin, kohta menee.

Voit kuunnella Menee tunteisiin -kappaleen alapuolelta.

Arttu kertoi aiemmin Voice.fi:n haastattelussa, että hän on vain tavallinen lätkä-äijä Lahdesta. Voit lukea koko pitkän henkilöhaastattelun täältä.

Lue myös: "Oletko sinäkin hukassa?" - tuore musiikkivideo kertoo karun totuuten nykyajasta, katso

Lue myös: Pariisin kevään uusi video on kuin jännittävä lyhytelokuva - sisältää rajuja kohtauksia, katso

Kilpailut

Uusimmat