Kuva: Senja Rapila

Arttu Lindeman tutustui artistikollegaan Instagramissa: "Ensimmäinen tapaaminen oli vaivaannuttava"

24.08.2016 19:30 - Senja Rapila

YouTube-tähti julkaisi uuden kappaleensa Faijas alkuviikosta, jossa on mukana suomalainen laulajalupaus Lucas. Lindeman jakoi kaksikon mieleenpainuvan ensitapaamisen Voice.fi:lle.

Suomalainen YouTube-tähti Arttu Lindeman, 19, on tällä hetkellä yksi suomalaisten suosikkiartisteista. Nuoren räppärin Läikkyy sai suursuosion kesällä ja uusi Faijas-kappale sai vähintään yhtä hyvän, ellei vieläkin paremman, vastaanoton. Faijas nimittäin ponkaisi ensimmäisen päivän päätteeksi suoraan Spotifyn soittolistan ensimmäiseksi, kuunnelluimmaksi kappaleeksi.

Uudella kappaleella on mukana 17-vuotias laulajalupaus Lucas, joka on yksi Sonyn artisteista. Kun Lindeman teki sopimuksen Sony Musicin kanssa, hän päätti tutustua samalla muihin levy-yhtiön artisteihin. Sen siivillä hän laittoikin rohkeasti Lucasille viestiä Instagramissa.

Lindeman ja Lucas saivat nopeasti yhteistä jutunjuurta siitä, että Lucas oli katsonut suosikkitubettajan videoita. Lopulta kaksikko sopi tapaamisen, joka ei kuitenkaan mennyt aivan odotetusti.

- Meidän ensimmäinen tapaamisemme oli todella vaivaannuttava. Lucas oli silloin vielä todella jäässä, se on vähän ujompi äijä, Lindeman aloittaa.

- Oltiin sushilla stadin keskustassa ja jossain kohtaa kun syötiin sanoin, että: "Oikeesti, voitko sanoa jotain, on aika typerää olla tässä yksin hiljaa", hän nauraa Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa.

Vaivaannuttavasta alusta huolimatta kaksikosta on tullut nyt hyviä ystäviä. Vaikka Lucas ja Lindeman ovat perusluonteeltaan kuin yö ja päivä, tulevat he hyvin juttuun keskenään.

"Samanlainen reppana, jota faijat vihaavat"

Lindemanin mukaan Lucas valittiin Faijas-kappaleelle mukaan sen vuoksi, että hänen äänensä ja tyylinsä sopivat hyvin uuteen kappaleeseen. Lucas ei ole ollut aiemmin kenenkään räppärin kappaleella laulamassa.

- Hän on myös varmasti vähän samanlainen reppana, jota faijat vihaavat, Lindeman toteaa pilke silmäkulmassa.

- Jos minun ja Lucasin ystävyyssuhde pitäisi kiteyttää viiteen sekuntiin videolla, niin se olisi vähän sellainen, että olisin ensin 'jäbää' ja tökkäisin sitä, jonka jälkeen hänen suustaan kuuluisi 'aih'!

https://play.spotify.com/track/7FTTSfZNFiPvL05ltm8UAr

Lue myös: Evelinan paljastavasta asusta nousi kohu - tähti kertoo, miten asu syntyi

Kilpailut

Uusimmat