Arvaatko, kuka julkkiskaunotar on Britannian rikkain nuori naismuusikko? Omaisuus lyö ällikällä

23.04.2015 13:45 - Rea Tallgren

Muusikoiden jättimäiset tulot jättävät tavallisen tallaajan sanattomaksi.

Adelelta on tullut viimeisin albumi neljä vuotta sitten. Silti nainen ansaitsi pelkästään viimeisen vuoden aikana seitsemän miljoonaa euroa musiikillaan. Yhteensä omaisuutta uskotaan 26-vuotiaalla yhden lapsen äidillä olevan käsittämättömät 70 miljoonaa euroa. Naisen tulot tekevät hänestä Britannian rikkaimman, alle 30-vuotiaan muusikon.

Kakkosena listalla ovat poikabändi One Directionin jäsenet, joilla kaikilla on omaisuutta noin 30 miljoonan euron edestä.

Ellie Gouldingilla, 28, Leona Lewisillä, 30, Jessie J:llä, 27, ja Katie Melualla, 30, on kaikilla omaisuutta noin 18 miljoonan euron edestä.

Ed Sheeran on nyt kuuma nimi, ja pelkästään viimeisen vuoden aikana hän on tienannut yli 18 miljoonaa euroa. Yhteensä miehellä on omaisuutta noin 30 miljoonan euron edestä. Britannian rikkaiden muusikoiden listalla mies pääsee vasta sijalle seitsemän, mutta hänen tuloissaan on ollut kaikkiin muihin verrattuna suurin nousu viimeisen vuoden aikana.

Rikkaimpia brittimuusikoita nuorien laulajien tulot saattavat lähinnä naurattaa. Paul McCartneyllä omaisuutta on yli miljardin euron edestä. Andrew Lloyd-Webberillä rahaa on yli 900 000 000 euroa ja U2-yhtyeen jäsenille omaisuutta on uran aikana kertynyt 604 000 000 euroa.

Lue myös: Tahattoman härski tanskalainen lastenlaulu jää soimaan päähän: Kuuntele Pippelipop

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat