Kuva: Splash

Beyoncé ja Jay Z yhteistyössä: Tekeekö pariskunta albumia yhdessä?

08.08.2016 09:45 - Tiina Svensk

Avioparin mahdollisesta yhteistyöstä uutisoitiin jo aiemmin, ja nyt huhut ovat saaneet vahvistuksen.

Maailmankiertueellaan parhaillaan oleva supertähti ei tunnut hidastavan tahtiaan: Beyoncén on uutisoitu tekevän uutta albumia aviomiehensä Jay Z:n kanssa. Yhteistyöstä kerrottiin jo aiemmin toukokuussa, mutta silloin uutiset eivät saaneet vahvistusta. 

Julkaisupäivä ei ole vielä selvillä

Nyt huhut uudesta albumista ovat saaneet lisää tuulta alleen, kun Beyoncén uudesta musiikista ja esiintymisistä tiedottava Twitter-tili, The Beyhivé, on kertonut lisää tietoa pariskunnan yhteisestä projektista, joka kantaa tilin mukaan nimeä The Joint.

Albumi tullaan julkaisemaan ainoastaan suoratoistopalvelu TIDALissa, joka on Jay Z:n omistuksessa. Tarkempaa päivämäärää The Joint -albumille ei ole annettu. Metron mukaan pariskunta viimeisteli projektinsa studiolla Havaijilla.

Albumi vastaa pettämishuhuihin

Pariskunta on tehnyt aiemminkin yhteistyötä musiikin saralla, sillä esimerkiksi Beyoncén kappaleet "03 Bonnie & Clyde" ja "Crazy in Love" ovat parin yhteistuotantoa. He eivät ole kuitenkaan koskaan aiemmin tehneet pitkäsoittoa yhteistyössä. 

Rap-Up -sivuston mukaan tuleva albumi on pariskunnan tapa vastata huhuihin, jotka Beyoncén viimeisin albumi "LEMONADE" käynnisti. Tuorein albumi kertoo siitä, kuinka Beyoncén mies on pettänyt häntä toisen naisen kanssa. Kumpikaan artisteista ei ole kuitenkaan kertonut, onko tarina todella pariskunnan arjesta.

Vaikka Beyoncé ja Jay Z eivät itse ole vahvistaneet työskentelevänsä yhdessä, kertoo Rap-Up artistien kanssa yhteistyötä tehneiden tuottajien vahvistaneen, että albumi on valmis.

Lue myös: Herkkä hetki tallentui kameralle: Beyoncén ja tyttären liikuttava kohtaaminen lavan takana

Lue myös: Uusi albumi kohun keskellä: Laulaako Beyoncé miehensä uskottomuudesta?

Lähde: Metro, rap-up, Page six

Kilpailut

Uusimmat