Britney Spears kieltäytyi Rihannalle päätyneestä megahitistä - 11 vaiettua musiikkifaktaa

13.04.2014 21:15 -

Aina hittikappaletta ei ole tehty juuri sille artistille, kuka sen esittää. Nyt taustat eräiden megahittien takana ovat tulleet julki.

Kun säveltäjät ryhtyvät työhönsä, saattaa heillä olla mielessään tietty artisti, kenelle aikovat tarjota kappaletta. Kun kyseinen tähti ei hyväksykään valmista biisiä, on sitä tarjottava jollekin muulle.

Kokosimme BuzzFeed-sivuston tekemästä videosta mielenkiintoisimmat tapaukset, joissa taustat tunnettujen kappaleiden takana saattavat yllättää:

1. Aerosmith-yhyeen I Don´t Wanna Miss a Thing -kappale oli alun perin kirjoitettu Celine Dionille.

2. Madonnan klassikkokappale, Like a Virgin, kertoo itse asiassa pojasta, joka on juuri eronnut.

3. Justin Timberlaken ensimmäisellä albumilla ollut Rock Your Body -kappale oli alun perin tarkoitettu Michael Jacksonille.

4. Gwen Stefanin Hollaback Girl -kappale on itse asiassa vastaus Courtney Lovelle, joka oli haukkunut Gweniä teinilehdessä.

5. Britney Spearsin Toxic -kappale oli tehty alun perin Kylie Minoguelle.

6. Tyttöbändi TLC hylkäsi heille tarjotun Baby One More Time -kappaleen. Britney Spears teki läpimurtonsa kyseisellä biisillä.

7. Rihannan hittikappaletta Umbrella, tarjottiin ensin Britney Spearsille, joka ei kuitenkaan kelpuuttanut sitä albumilleen.

8. Miley Cyruksen We Can´t Stop -kappaleen esittäjän piti alun perin olla Rihanna.

9. Britney Spearsin Slave for You -kappaletta tarjottiin ensin Janet Jacksonille.

10. Kelly Clarksonin Grammy-palkittua Since U Been Gone -kappaletta tarjottiin ennen Clarksonia Pinkille ja Hilary Duffille.

11. Michael Jacksonin ja Princen piti alun perin laulaa Bad-kappale duettona.

Lähde: BuzzFeedPop

Kilpailut

Uusimmat