Kuva: Mikko Räsänen

Cheekiltä uusi single - nimi herättää ison kysymyksen

12.08.2016 13:15 - Anna Hopi

Suomen menestyneimmältä räppäriltä tulee All Good Everything -niminen kappale.

Suomenkielellä rap-musiikkia vuosia esittänyt ja sillä kuuluisuuteen noussut Cheek herättää pohdintaa uuden englanninkielisellä kappaleen nimellä. Räppärin omilla Facebook-fanisivuilla käydään paraikaa keskustelua, aikooko artisti vaihtaa rap-kielensä englantiin. Harva ehkä muistaa asiaa enää, mutta uransa alussa Cheek julkaisi omakustannelevyn, jossa riimitteli englanniksi.

All Good Everything -kappale kertoo tähden itsensä mukaan siitä, että nyt elämässä on kaikki hyvin. Cheek paljastaa tänään julkaistussa tiedotteessa elävänsä seesteistä, hyvää aikaa.

- Tämän kesän festarikeikat ovat olleet urani hienoimpia. Ollaan saatu ensimmäistä kertaa esiintyä headlinerina kaikkialla ja satsata showhun enemmän, kuin koskaan. Olen viimeisen kahden vuoden aikana kerrannut elämääni ja päällimmäiseksi tunteeksi on noussut kiitollisuus kaikesta mitä olen saanut kokea. Halusin kirjoittaa Alpha Omega-albumin jälkeen vapautuneen ja hyväntuulisen kappaleen näistä fiiliksistä, kertoo Cheek.

All Good Everything julkaistaan 17. elokuuta keskiviikkoyönä Spotifyssa klo 00.01.

Faneille on tiedossa myös lisää herkkua, kun Cheek julkaisee perjantaina 19. elokuuta rajoitetun erän Sokka Irti-, Kuka muu muka- ja Jare Henrik Tiihonen -vinyyleitä. Alpha Omega –vinyylit myytiin hetkessä loppuun.

Kuuntele alta miehen viimeisin levy.

Kilpailut

Uusimmat