Kuva: AOP

Coldplay tulossa keikalle Suomeen ensi vuonna?

24.03.2016 15:15 - Iiro Myllymäki

Coldplay ei ole koskaan konsertoinut Suomessa, ja yhtyeen rumpali Will Champion toivoo asiaan pikaista muutosta.

Supersuosittu rock-bändi Coldplay on juuri aloittelemaisillaan A Head Full of Dreams -maailmankiertuetta julkaistuaan viime vuonna samannimisen albumin. Yhtye ei ole 20 vuoden uransa aikana keikkaillut Suomessa kertaakaan, ja nyt alkavalla kiertueella yhtye jättää Suomen väliin jälleen kerran. Vai jättääkö? Voice.fi haastatteli bändin rumpalia Will Championia, 37, joka valaa toivoa suomalaisfaneihin.

- Toivon, että kiertueen tähän asti julkaistu osuus ei jää ainoaksi. Haluamme jatkaa kiertuetta vielä ensi vuonna ja mennä niin moniin uusiin paikkoihin kuin mahdollista. Olemme aina halunneet tulla Suomeen, joten toivottavasti voimme järjestää jotain ensi vuodelle, Champion sanoo.

Coldplayn solisti Chris Martin (vas.) ja rumpali Will Champion (kuva: AOP)

Helsinki kiinnostaa

Vaikka bändi ei ole Suomessa vielä keikkaillutkaan, Suomi ei ole Coldplaylle täysin tuntematon maa. Champion on monesti lukenut, kuinka Helsinkiä hehkutetaan yhtenä maailman parhaista paikoista elää.

- Helsinki aina arvioidaan yhdeksi upeimmista paikoista maailmassa. Kaikki kaupungit, joilla on tuollainen maine, ovat varmasti vierailemisen arvoisia, Champion sanoo.

Lue myös: Coldplay julkaisee uuden albumin: Vierailevana tähtenä muun muassa Beyoncé

Kilpailut

Uusimmat