Dannyn jännittävin keikkamatka: "Helikopteri teki hätälaskun Iisalmen kadulle"

20.06.2016 10:15 - Anna Hopi

Laulajalegenda Danny joutui kerran keikkamatkalla hämmentävään tilanteeseen, kun häntä kuljettaneesta helikopterista loppui bensa.

Iso D kertoi IskelmäKesä-festivaaleilla Iisalmessa käyttäneensä vuosien varrella paljon helikoptereita keikkamatkoillaan. Jostain syystä laulajalla on muutamaan otteeseen ollut huono tuuri matkavälineiden kanssa.

- Yhtenä juhannuksena olin varannut seitsemän kopteria ja niillä kulkivat silloin Kivikasvot, Katri Helena, Kirka, Markku Aro... Oli niin huono keli, että mikään koptereista ei päässyt nousemaan ilmaan. Se vähensi innostustani tarjota helikopterikyytejä artisteille ja itselleni, paljastaa Danny.

Miehellä on toinenkin jännitystä tihkuva tarina keikkamatkoiltaan.

- Viimeksi ajelin Seinäjoelta päin myrskyyn ja ylsimme silloin Iisalmen yläpuolelle. Kopterista alkoi kuulua piipitys. Kysyin kuljettajalta, että mikäs ääni tämä on. Hän sanoi, että kertoo, jos en kerro kellekään. Meillä oli tasan viisi minuutti aikaa laskeutua, koska polttoaine oli loppu. Laskeuduimme Iisalmen kadulle. Innostukseni helikopterilla lentämiseen väheni tuolloin merkittävästi, laulaja muistelee pilke silmäkulmassa.

Kilpailut

Uusimmat