Fanit pommittavat Apulantaa lisäkeikan toivossa - lue miehistön vastaus

14.10.2014 17:11 - Senni Loikala

Apulannan miehistölle satelee yhteydenottoja pettyneiltä faneilta, joilta jäi liput saamatta hetkessä loppuunmyydylle KOSTO KAIKISTA VUOSISTA -keikalle. Miehet vastaavat faniensa kyselyihin lisäkeikasta Facebook-sivullaan.

Apulanta nousee lauteille Barona Areenalla 10. tammikuuta 2015. Kyseessä on odotettu KOSTO KAIKISTA VUOSISTA -keikkaspektaakkeli.

Tapahtumapaikan kotisivuilla yhtyeen nokkamies Toni Wirtanen hehkuttaa keikkaa näin: "SE ei ole yksi keikka muiden joukossa, vaan SE keikka. SE keikka, jonka me olemme aina halunneet tehdä. SE keikka, joka on aina ollut meidän unelmamme. SE keikka, joka tullaan aina muistamaan".

Ihmekös tuo, että liput myytiin loppuun hetkessä. Tikettejä paitsi jääneiden ei vielä kuitenkaan kannata heittää pyyhettä kehään.

Apulanta kirjoittaa Facebook-sivullaan näin:

" Meille sataa yhteydenottoja -pääasiassa faneilta, jotka eivät saaneet lippua Baronalle- joissa kysytään, aiommeko järjestää sinne lisäkeikan. Pähkäilimme aikamme asiaa, ja teimme päätöksen, jonka pohjalta aloimme toimia. Olemme nyt koko päivän tehneet töitä järjestelyjen kanssa, jotta saisimme järkättyä lisäkeikan Baronalle. Tässä on vielä monta epävarmaa osaa (Liigakiekkoa ja semmoista), joten luvata emme voi, mutta kovasti väännetään tuon keikan eteen. "

Yhtyeen miehistö lupaa kirjoituksessaan ilmoittaa faneille heti, kun tieto mahdollisesta lisäkeikasta selviää todennäköisesti illalla tai viimeistään huomenna aamulla. 

Kädet ristiin, Apulanta-fanit.

Kilpailut

Uusimmat