Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Haloo Helsingin Elli henkilökohtaisista sanoituksistaan: "Vaatii hirveästi rohkeutta"

12.01.2017 19:45 - Senja Rapila

Vaikka Haloo Helsinki! -yhtyeen sanoitukset ovat heidän mukaansa kuuntelijan tulkittavissa, silti ne ovat hyvin henkilökohtaisia.

Vuoden tauoltaan keikkalavoille palaavan Haloo Helsingin tulevalla levyllä kuullaan entistä henkilökohtaisempia sanoituksia, joiden julkaiseminen ei stressaa yhtyeen laulaja-basisti Elli Haloota.

- Kyllä siinä on se tulkinnan vara, koska en selitä, että mistä ne tasantarkkaan omassa päässäni kertovat, hän toteaa Voice.fi:lle hymyssä suin.

- Minulle se on todella tärkeä keino päästä purkamaan niitä juttuja, kyllä se tottakai vaatii hirveästi rohkeutta. Vuosi vuodelta sitä rohkaistuu enemmän kirjoittamaan erilaisia asioita.

Entä oletko koskaan ajatellut jättäväsi julkaisematta kappaleita, jotka tuntuvat liian henkilökohtaisilta? 

- Yhdellä levyllä oli yksi kappale mitä mietin, mutta sitten sen kuitenkin laitoin levylle.

Uusi vuosi, uudet kujeet

Haloo Helsingin uudella levyllä tullaan kuulemaan hieman erilaista soundia, joka on kehittynyt yhtyeen vuoden tauon aikana. Vaikka yhtyeen jäsenet myöntävät, että uusi levy tuo tullessaan uusia tuulia, ei bändin tyyli ole kuitenkaan muuttunut täysin yhdessä yössä.

- Halutaan kehittää aina meidän musiikkia ja kehittyä myös musiikintekijöinä. Heti kun loma alkoi, alettiin heti tekemään biisejä. Se oli myös osa sitä lomaa sen takia, koska nauttii siitä tekemisestä, yhtyeen kitaristi Leo Hakanen kertoo.

- Eikä sitä varmaan rupea tekemään mitään biisiä silleen, että nyt teen todella erilaisen biisin, vaan se alkaa vaan tulemaan sieltä, Elli kommentoi väliin muistuttaen, että luovuuspiikki iskee mitä erikoisimmissa tilanteissa, eikä todellakaan pakottamalla.

- Joo, kyllä ne on aina luontevia. Se on aina sen ajan kuva, mitä julkaistaan, Leo summaa.

Lue myös: Haloo Helsingin salaisuus paljastui - suuri Suomen kiertue tänä keväänä!

Lue myös: Antti Tuisku julkaisi kuuman musiikkivideon Mä hiihdän -biisiin - katso!

Kilpailut

Uusimmat