IS: Blockfestien Cheek-päivän liput loppuivat 5 sekunnissa - lisälippuja mahdollisesti tulossa

14.07.2015 08:15 - Reetta Haverinen

Kun Blockfestien lauantaipäivän yllätysesiintyjäksi paljastettiin suomalainen kovanluokan rap-artisti Cheek, joka palaa vihdoin esiintymislavoille vuoden mittaiselta keikkatauoltaan, kansa villiintyi.

Tampereella järjestettävän Blockfestin liput on myyty loppuun ennätysajassa. 2000-luvun lopusta saakka järjestetty festivaali on ollut suosittu, mutta tänä vuonna lippujen varauskaaos on ollut ennennäkemätön. Syy lippujen kovalle kysynnälle on selvä: viime viikon keskiviikkona suomalaisille paljastettiin, että festivaalilauantain yllätysesiintyjä on Cheek.

Blockfestien järjestäjät katkaisivat lipunmyynnin väliaikaisesti, kunnes yllätysesiintyjän nimi paljastettiin. Torstaina myyntiin palanneet liput varattiin loppuun alta aikayksikön. Ilta-Sanomien mukaan varauskaaos jatkui vielä maanantaina, sillä lunastamattomat festivaaliliput laitettiin takaisin myyntiin.

Blockfestien vastaava tuottaja ja perustaja Kalle Kakkonen kertoi Ilta-Sanomille, että vapautuneet liput myytiin loppuun viidessä sekunnissa. Kakkonen kertoo lehden haastattelussa, että järjestäjät selvittelevät parhaillaan lisälippujen myyntimahdollisuutta, mutta eivät lupaa toistaiseksi vielä mitään.


Lue aiemmin julkaistu juttumme aiheesta tästä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat