IS: Cheek tekee paluun keikkalavoille - jälleen stadionille!

08.07.2015 06:30 - Eeva Rajala

Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan vuoden hiljaiseloa viettänyt Cheek on kiinnitetty pääesiintyjäksi Tampereella järjestettäville festareille.  

Ilta-Sanomat on saanut tiedon, jonka mukaan Cheek tekee paluu keikkalavoille Blockfestien pääesiintyjänä elokuussa. Cheekin keikka on kaksipäiväisillä Blockfesteillä lauantaina 22. elokuuta. Yllätyspääesiintyjä paljastetaan virallisesti tänä aamuna.

Blockfestin lipunmyynti käynnistyy julkistuksen jälkeen uudestaan huomisaamuna klo 9.00. Uuden pääesiintyjän vuoksi Blockfest laajentuu ja siirtyy Ratinan stadionille.

"Pitää varmaan alkaa aktivoitumaan"

Cheek siirtyi määrittelemättömän pituiselle tauolle Olympiastadion-keikkojensa jälkeen viime vuonna. Julkisuudessa hän kävi kääntymässä Emma Gaalassa helmikuussa ja pokkasi muutaman palkinnon.

Cheek antoi pientä vihiä mahdollisesta lavalle paluustaan, kun hän kirjoitti Summer Up -festivaalilta otetun kuvan yhteyteen Instagramissa:

"Perinteisesti Summer Upissa, mutta tällä kertaa vaan fiilistelemässä. Tuli tosi kova ikävä lavoille. Pitäis varmaan alkaa aktivoitumaan."

Eminem ei ole tulossa

Eilen sosiaalisessa mediassa jaettiin kovasti huhua siitä, että Eminem olisi Blockfestin pääesiintyjänä tänä vuonna. Tieto oli kuitenkin väärä ja levisi feikkisaitin kautta. Eminem ei siis ole tulossa festivaaleille.


Lue myös: Cheekin stadionkeikoilla mullistavat seuraukset

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat