Kuva: Senja Rapila

Isac Elliot suosiostaan: "En tiedä, miten minulla on niin paljon faneja"

14.07.2016 16:45 - Iiro Myllymäki

Nuoren pop-tähden amerikkalaisfanit saivat hädin tuskin sanaa suustaan, kun kohtasivat idolinsa Yhdysvaltain-kiertueella.

Teinipop-sensaatio Isac Elliot, 15, on julkaissut kuusi uutta kappaletta käsittävän A Little More -EP:n. Viimeksi Elliot julkaisi albumin melkein kaksi vuotta sitten.

- Se on tosi pitkä aika faneille venata kaksi vuotta, ja sitten he kuuntelevat uudet biisit rikki viikossa. Olen tosi kiitollinen, että he ovat jaksaneet odottaa, Elliot kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Nuorukainen myöntää jännittäneensä, miten fanit ottavat EP:n vastaan. Hän ei halunnut, että fanit joutuisivat odottamaan pitkään uutta musiikkia ja sitten eivät pitäisikään kuulemastaan. Huoli oli turha, sillä fanit ovat olleet innoissaan uusista kappaleista.

Isac Elliotin mielestä uuden EP:n kappaleet ovat aikuismaisempaa materiaalia kuin aiemmat julkaisut. (kuva: Senja Rapila)

Albumi hylättiin vuosi sitten

Seuraavaa uuden musiikin julkaisemista ”ellioteerien” ei tarvitse odottaa läheskään kahta vuotta.

- Meille tuli niin paljon matskua, että päätimme julkaista nyt tällaisen alkupalan, ja koko levy tulee syksyllä, Elliot lupaa.

Elliot paljastaa, että albumillinen musiikkia oli valmiina jo vuosi sitten. Sitten Elliot sai käsiinsä kappaleen, joka oli ”nextillä levelillä” verrattuna muuhun levytettyyn materiaaliin, mistä syystä albumi päätettiin kasata täysin uudelleen. Vain kaksi kappaletta, Alone ja Wishful Thinking, päätyivät nyt julkaistulle EP:lle.

Elliot oli yllättynyt fanien määrästä Yhdysvalloissa. (kuva: Senja Rapila)

Innokkaita faneja Yhdysvalloissa

Toukokuun lopussa Elliot esiintyi ensimmäisenä suomalaisena artistina Yhdysvaltain suositussa aamuohjelmassa Today Show’ssa. Tämän esiintymisen jälkeen hän lähti kymmenen keikan kiertueelle ostoskeskuksiin ympäri maan. Elliotista oli hauska huomata, että jokaiselle keikalle oli saapunut hänen fanejaan, vaikka promoamista Yhdysvalloissa ei ole juuri tehty Today Show’n lisäksi.

- He sanoivat, että ovat olleet kauan fanejani. Mutta eivät he oikein edes pystyneet puhumaan. Jos itse tapaisin jonkun idolini, en varmaan muistaisi, mitä minun piti kysyä, Elliot kertoo.

Elliot ei osaa kertoa syytä suurelle suosiolleen.

- En tiedä, miksi jengi diggaa niin paljon ja miten minulla on niin paljon faneja. Olen vain oma itseni.

Today Show’ssa Elliotia tituleerattiin Skandinavian Justin Bieberiksi. Elliot ottaa vertailut kohteliaisuutena, mutta hän ja levy-yhtiö haluavat pikemminkin jo eroon vertailuista.

- Bieber on tosi taitava artisti, mutta kyllä haluan olla ensimmäinen Isac Elliot enkä toinen Justin Bieber, Elliot sanoo.

Lue myös: Isac Elliot, 15, listaa tapaamansa maailmantähdet: "Näitähän on jo paljon!"

Kilpailut

Uusimmat