Jesse Kaikuranta: En lähtisi Vain Elämää -sarjaan

01.02.2013 21:45 - Niina Jokiaho

Nopeasti tähdeksi noussut laulaja kieltäytyisi, jos pyyntö suosikkisarjaan tulisi.

Television The Voice of Finland -laulukilpailusta nopeasti suosioon noussut Jesse Kaikuranta on tyytyväinen siihen, miten asiat nyt ovat. Jos pyyntö miljoonayleisön saavuttaneen Vain Elämää -sarjan artistivieraaksi tulisi, hän sanoisi ei.

- En lähtisi, se tulisi nyt liian nopeasti. Olen yhdessä tosi-tv-ohjelmassa ollut ja tämä vaihe on nyt hyvä.

Kaikuranta on tyytyväinen, ettei hän voittanut Voice of Finlandia viime keväänä vaan putosi finaalivaiheessa.

- Formaatin voittajalta odotetaan, että ensimmäinen levy julkaistaan todella nopealla aikataululla. Olen ollut siinä mielessä onnekas, että olen saanut työstää omaa levyäni rauhassa ja katsoa biisejä ajan kanssa, Kaikuranta toteaa.

Samasta asiasta on puhunut haastatteluissa myös viime kevään voittaja Mikko Sipola, jonka ura ei voiton jälkeen lähtenyt nousukiitoon samalla tavalla kuin Kaikurannan.

Kaikurannalle kilpailusta alkanut menestys tuli osittain yllätyksenä.

- En odottanut, että koko ajan olisi ollut tällaista nousua. Suurin yllätys on ollut se, kuinka hämmentävän nopeasti asiat ovat menneet eteenpäin.

Realistina laulaja myös myöntää, että ura voi myös katketa yhtä nopeasti.

- Totta kai se pelottaa, olisi outoa jos sitä ei pelkäisi. Olen ollut kauan musiikkibisneksessä ja nähnyt läheltä, kuinka ura voi loppua todella nopeastikin.

Tällä hetkellä Kaikurannan on uran loppua vielä tarpeetonta murehtia: Jessen debyyttialbumi Vie mut kotiin on tähän mennessä myynyt lähes tuplaplatinaa.

Kilpailut

Uusimmat