Miljoonaomaisuuden omistava näyttelijätär tarkka rahasta: Kuukaudessa käyttörahaa vain 3000 euroa

13.06.2014 08:10 - Minna Talstila

Keira Knightleyn mielestä pröystäilevä elämäntyyli vieraannuttaa normaaleista ihmisistä. 

Muun muassa Pirates of the Caribbean -elokuvista tuttu Keira Knightley paljasti taannoin, että hän on tarkka rahankäytöstä. Tuoreessa Glamour-lehden haastattelussa tähti myöntää asettaneensa itselleen maksimikäyttörahan. Hän haluaa käyttää vain 37 000 euroa vuodessa eli noin 3 000 kuukaudessa. Aika vaatimatonta maailmanluokan Hollywood-tähdelle siis! 

- Mielestäni kalliin elämäntyylin mukaan eläminen tarkoittaa sitä, ettet voi hengailla sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät elä kalliisti. Se vieraannuttaa sinua muista. Osa kaikkein hauskimmista hetkistäni ovat sattuneet paikoissa, jotka ovat kaukana luksuksesta, näyttelijätär selittää. 

Tähti myös kertoo, että punaisella matolla nähtävä Keira on täysin erilainen kuin arkipäiväinen Keira. Vaikuttaakin siltä, että Knightley haluaa suuresta suosiostaan huolimatta olla kuin kuka tahansa meistä. 

Knightleyn päätös on sinänsä ihailtava, että naisella todella rahaa riittää. Vuonna 2012 Sunday Times -lehden listauksessa naisella kerrottiin olevan omaisuutta yli 70 miljoona euron edestä.

Lähteet: Glamour ja Sunday Times

Kilpailut

Uusimmat