Krista Siegfrids: Uuden albumin julkaiseminen kysyy rohkeutta

20.02.2015 10:15 - Reetta Haverinen

Krista Siegfrids lupaa, että uudella albumilla kuullaan astetta aikuismaisempaa ja henkilökohtaisempaa materiaalia kuin kaksi vuotta sitten julkaistulla Ding Dong! –levyllä.

Krista Siegfridsin esikoisalbumin julkaisusta on ehtinyt vierähtää jo muutama vuosi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että nainen ei olisi viettänyt aikaansa musiikin parissa. The Voice of Kids -laulukilpailuakin tuomaroinut nainen on kirjoittanut ja hionut uuden albuminsa biisejä toden teolla. Albumi on varsinainen katsaus Siegfridsin sielunelämään. Uusi levy tulee pitämään sisällään runsaasti henkilökohtaista materiaalia, jonka julkaiseminen vaatii rohkeutta.

- Luvassa on tuttua popmusiikkia, mutta teksti on hieman aikuisempaa. Kerron omia tarinoitani ja ne ovat varsin henkilökohtaisia, Siegfrids kertoo.

Albumin ensimmäinen sinkku On & Off julkaistaan helmikuun 20. päivä. Siegfridsin Instagram-kuvista löytyy hieman esimakua biisin musiikkivideosta, joka vaikuttaa varsin rohkealta. Nainen kuitenkin täsmentää, että paljaasta pinnasta huolimatta video ei ole huonolla maulla tehty, vaan upea ja herkkä kokonaisuus.

- Video on sensuelli , mutta myös kaunis. Avomiehenikin sanoi videon olevan mahtava, Siegfrids kertoo.

Kilpailut

Uusimmat