Laulaja kosti sanomalehdelle - esitti pilkkalaulun rinnat paljaana, katso video

08.08.2013 13:16 - Rea Tallgren

Jenkkilaulajatar Amanda Palmer otti itseensä suositun Daily Mailin jutun hänen esiintymisestään isoilla Glastonbury-festivaalilla ja päätti näyttää lehdelle, ettei anna heidän kritiikkinsä lannistaa.

Amanda Palmer esiintyi The Dresden Dolls -yhtyeineen isoilla Glastonbury-festivaaleilla. Nainen veti keikan, josta Daily Mail teki artikkelin. Lehti ei kuitenkaan keskittynyt naisen esitykseen, vaan siihen, että Palmerin tissi vilahti esiin esityksen aikana.

Palmer ei ollut tyytyväinen juttuun ja teki sen hyvin selväksi uudella kappaleellaan, jonka hän esitti faneilleen festivaalien jälkimainingeissa. Kappale on avoin kirje Daily Mailille, ja siinä Palmer kertoi avoimesti mielipiteensä heidän journalistisesta kyvykkyydestään.

Nainen ihmettelee laulussaan muun muassa sitä, ettei Daily Mail kirjoittanut sanaakaan yhtyeen esiintymisestä, vaan keskittyi pelkästään hänen rintaansa. Palmer myös antoi ymmärtää Daily Mailin olevan tekopyhä.

"Blaa blaa blaa feministejä, blaa blaa blaa sukupuoliasiat blaa blaa blaa.. Herranjestas sentään, tissi!" nainen tykitti kappaleessaan.

Kohokohta uudessa esiintymisessä saatiin kuitenkin vasta laulun loppuvaiheilla, kun Palmer päätti iskeä viimeisen naulan Daily Mailin arkkuun - ja riisui itsensä lähes alasti.

Katso video kappaleesta ja yleisön innostuneista reaktioista siihen ja erityisesti tähden riisuutumiseen alta. Kappaleen puhtaaksi kirjoitetut sanat löydät tästä! (Upworthy.com)

Kilpailut

Uusimmat