Kuva: AOP

Mariska sai lapsen - avautui blogissaan jokaiselle tuoreelle äidille tutusta ilmiöstä

28.06.2016 11:04 - Anna Hopi

Laulaja-lauluntekijä Mariska on viime aikoina nukkunut lyhyemmät yöunet uuden tulokkaan takia.

Luovalla alalla työskentelevä Mariska, 37, on puhunut aikaisemmin siitä, miten taiteilijan on voinut mennä ammatissaan oman rytminsä mukaisesti. Luonnollisesti moni asiaa kääntyy päälaelleen ensimmäisen lapsen myötä. Laulaja-lauluntekijälle vauvauutinen tuli iloisena yllätyksenä, sillä tähti oli kuullut aikaisemmin lääkärin diagnoosin, jonka mukaan hän ei saisi ollenkaan lapsia. Lue aiheesta lisää täältä.

Uusi tulokas on kaikessa hiljaisuudessa tullut maailmaan, ja tähden Instagram-tililtä löytyy useita viikkoja sitten julkaistu otos, jossa nähdään peiton alla lymyilevän vauvan pieni käsi. Otoksen oheen on tullut muutamia onnitteluja tuoreelle äidille.

#diogenes #aleksanterisuuri #marsuseikkailee #mariskamusic

A photo posted by Mariska (@mariskamusic) on


Mariska on pienin askelin totutellut vauva-arkeen, joka on vaikuttanut osaltaan myös luoviin prosesseihin ja uusien kappaleiden tekemiseen. Hän kertoo asiasta lisää blogissaan.

"Olen viime aikoina kärsinyt ideoiden puutteesta. Uuden, hyvin pienen kämppikseni myötä unet ovat jääneet niin vähäisiksi, että ajatus on alkanut sakata ja muisti hapertua." Kirjoittaa Mariska blogissaan.

Hän kertoo etsineensä ongelmaansa ratkaisua, ja törmänneensä kuvataiteilija Salvador Dalin tekniikkaan, jossa innoitusta luovaan työhön haetaan nukahtelusta ja unimaailman kautta.

"Lukiessani Dalin metodista tajusin löytäneeni elämäntilanteeseeni sopivan innoituskaivon, nukahtelun. Kävin sängylle makaamaan kynä kädessä ja mietin blogia. Hetken kuluttua uni vei voiton, kynä tipahti ja heräsin välittömästi kirjaamaan nähtyä ja kuultua."

Hän on saanut muun muassa unen ja valveen rajamailta vinkin, jonka mukaan "turkoosi on hyvä väri lapselle."

Lue koko Mariskan blogikirjoitus täältä.

Lähde: Mariskan blogi.

Kilpailut

Uusimmat