Kuva: AOP

Menestys ajoi Lady Gagan ahtaalle - "Ihan kun olisin traumatisoitunut"

12.09.2016 22:00 - Senja Rapila

Vuonna 2008 Lady Gaga julkaisi kappaleet Just Dance ja Poker Face, jonka jälkeen hänestä tuli yksi koko maailman suosikkiartisteista.

Suosikkiartisti Lady Gaga, 30, on julkaisemassa kuudennen studioalbuminsa kuluvan vuoden aikana. Juuri uuden sinkkunsa Perfect Illusion julkaissut artisti on paljastanut, että uudella levyllä tulee kuulumaan paljon vihaa.

- Siellä tulee olemaan paljon henkilökohtaisia asioita, jotka ovat kerrottu sanoituksissa ja musiikissa, Gaga on paljastanut.

Joidenkin spekulaatioiden mukaan Gagan uusin Perfect Illusion onkin saanut inspiraationsa hänen omasta suhteestaan ex-mieheensä Taylor Kinneyyn, 35.

- Perfect Illusion kertoo suhteen rakkaudesta ja siitä, että on niin päihtynyt jostain henkilöstä, ettei näe sitä, että suhde ei ole sellainen mitä luulee sen olevan. 

"Tarvitsin aikaa sieluni uudelleenkalibrointiin"

Hän on myös kertonut, että tarvitsi viimeisimmän Artpop-albuminsa julkaisun jälkeen aikaa itselleen. Yhtäkkinen uran käsistä lähtö vaikutti artistin elämään suuresti ja hän joutui turvautumaan lääkkeisiin.

- Tarvitsin hetken, jolloin voisin tasapainottaa elämäni. Kun urani lähti nousukiitoon, en muista siitä hetkestä yhtään mitään. Ihan kun olisin traumatisoitunut. Tarvitsin aikaa sieluni uudelleenkalibrointiin, Gaga on kertonut.

- Käytän lääkkeitä. En sano että tunnen oloni hyväksi lääkkeiden takia, en rohkaise nuoria ihmisiä ottamaan masennuslääkkeitä tai mielialaa kohentavia lääkkeitä. 

Lähde: Female First

Lue myös: Lady Gagalle elokuvan päärooli - vastanäyttelijänä Bradley Cooper!

Lue myös: Lady Gaga on täällä taas! Kuuntele uusi single Perfect Illusion

Kilpailut

Uusimmat