Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel esiintyi omana faninaan keskustelupalstalla: "Sain kauhean paskaryöpyn päälleni"

04.09.2016 11:45 - Senja Rapila

Ennen suosiota Mikael Gabriel oli nuori ja kapinallinen räppäri, joka pönkitti egoaan erilaisilla nettikeskustelupalstoilla.

Mikael Gabriel, 26, julkaisi toisen studioalbuminsa Pohjosen poika vuonna 2011, joka sisälsi sinkkukappaleen Pohjosen poika. Tämä oli se kappale, joka toi suomalaisräppärin monen suomalaisen suosioon.

Gabriel myöntää nyt, että egoa löytyi runsaasti jo vuonna 2011 - ja ehkä hieman liikaakin. 

- Olihan minulla asennetta jo silloin. Jengi oli silleen, että wou miks tolla on niin kova asenne verrattuna siihen, mitä se on tehnyt. Nyt kun katson taaksepäin, niin en pysty ensinnäkään katsomaan sen kappaleen musavideota. Pystyn vetämään sen biisin jollain tietyillä keikoilla, mutta en pysty todellakaan kuuntelemaan sitä - tai mitään muitakaan vanhempia biisejäni, Gabriel toteaa Voice.fi:n haastattelussa.

- On minulla kuitenkin aina ollut sellainen selkeä päämäärä mihin suuntaan haluan mennä. Silloin en tiennyt mitä tapahtuu, mutta tiesin ainakin mihin suuntaan ei pidä mennä. 

Pohjosen poika -kappaleen julkaisusta on jo miltei kuusi vuotta ja artisti on kasvanut näiden vuosien aikana huomattavasti niin ihmisenä kun musiikintekijänäkin. Gabriel kertoo, ettei edes tunnista itseään vanhoilta videoilta.

- En edes nykyään tunne sitä jätkää, se tuntuu niin vieraalta.

"Mikael Gabriel, Suomen seuraava räppitähti!"

Kun Gabrielilta kysyy, tekisikö hän joitain asioita eri tavalla jos ajassa pääsisi taaksepäin, löytyy useita muutoksen kohteita.

- On paljonkin asioita, varsinkin ihmissuhteissa. Mutta musahommista on jotain tiettyjä hommia. Mitä nyt on itse pönkittänyt omaa egoaan jossain netissä, kirjoittanut tyyliin jollekin nettipalstoille, Gabriel virnistää. 

Artisti paljastaa, että vuonna 2008 hän mainosti itseään Bassoradion nettikeskustelupalstalla, jossa ruodittiin suomiräppiä syvällisesti.

- Uskoin itseeni niin paljon, että kirjoitin sinne keskustelupalstalle, että onko kukaan nähnyt tätä uutta räppäriä Mikael Gabrielia, tämä on seuraava maailman isoin juttu, Gabriel naureskelee. 

Kirjoitukset saivat kuitenkin hurjan vastaanoton. 

- Sitten jengi kyseli, että oletkohan sä Mikael ihan itse kirjoittanut tämän tänne. Siitä sai maailman paskimman paskaryöpyn päälle. Yritin kirjoittaa sen silleen, että joku fani olisi kirjoittanut sen, mutta ei mulla ollut mitään faneja silloin!

Lue myös: Evelinan paljastavasta asusta nousi kohu - tähti kertoo, miten asu syntyi

Kilpailut

Uusimmat