Mistä kappaleesta ette tekisi coveria, Roope Salminen & Koirat?

20.09.2014 21:26 - Reija Saarinen

Coverkappaleistaan tunnettu Roope Salminen & Koirat paljasti Voicen The Risteilyllä sen, mistä kappaleesta he eivät miellään coveria tee. 

Roope Salminen & Koirat on poppoo joka tunnetaan hip hop -covereistaan. Yhtyeen keikkalistalta löytyykin monen kotimaisen ja ulkomaisen huippunimen kappaleita, joita nuoret miehet versioivat tyylikkäällä otteella. On kuitenkin olemassa myös biisejä, joihin muusikot eivät mielellään koske. 

- Mietittiin tossa, että jos vedettäis ihan läskiksi noi ensi kesän keikat ja soitettas vaan kaikkee randomii, kuten My Heart Will Go On ja katottais, että miten se jengiin toimii, Jon-Jon (kuvassa) naurahtaa. 

Samoilla linjoilla Jon-Jonin kanssa on myös Roope.

- Just tollanen Bon Jovi -meinkinki on jo koettu. Se kyllä sytyttää ihmiset tietyssä tilanteessa, mutta ei se oo vaan meidän juttu. Ollaan aiemminkin puhuttu siitä, että me ei coveroida Cheekiä, mutta se ei todellakaan johdu siitä, että mä inhoaisin häntä. Syy on siinä, että Cheek on kuitenkin keikkaillut ahkerasti ja osaa kertoo ne omat tarinansa itse niin hyvin. 

Roope Salminen & Koirat esiintyi tällä viikolla Voicen risteilyllä. Katso risteilyn kuvagalleria täältä.

Kilpailut

Uusimmat