Kuva: Mikko Räsänen

Muistatko Captain Jackin? Tähti paljasti artistinimensä viinanhuuruisen syntytarinan

28.08.2016 13:45 - Mika Parikka

Ysärijyrä Captain Jack käskytti jälleen kerran rytmikkäästi suomalaista tanssikansaa.

Ysäribuumin militantein orkesteri Captain Jack käskytti tuttuun tyyliin tanssikansaa We Love The 90's -festivaaleilla. Tutut "Eeyoo Captain Jack!" -huudot raikuivat aivan kuten 90-luvun parhaimpina vuosina. Laulaja on vaihtunut kaksikin kertaa, mutta idea on pysynyt samana. Nykyään laulajina toimivat Bruce Lacy ja Michelle Stanley.

Bändi elää edelleen vahvana, vaikka se oli alun alkae tarkoitettu pelkäksi vitsiksi.

- On outoa, että Captain Jack on vieläkin olemassa, onhan koko bändi saanut alkunsa erään kännisen hiihtoreissun seurauksena. Yksi poppoo oli humalassa ja kun he heräsivät, he joivat lisää Jack Danielssia ja Captain Morgania ja joku päätti huutaa "Heey oo Captain Jack!" Lacy nauraa.

Lacy ja Stanley ovatkin samaa mieltä siitä, että kaikki parhaat ideat syntyvät humalassa. Orkesterilla on takanaan satoja ja taas satoja keikkoja. Mutta mikä on oudointa, jota kaksikko on keikoillaan nähnyt?

- Tuo on todella hyvä kysymys! Luulemme, että koko 90-luku ja kaikki siihen liittyvä on todella outoa. Ihmisillä on ne kummalliset hörhelövaatteet ja buffallokengät eli mikään ei enää yllätä, kaksikko nauraa.

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Ysärilegenda Haddawaylla rakastava suhde Suomea kohtaan: "En tiedä mitä helvettiä tämä on!"

Lue myös: Suomalainen ysäritähti esitteli t-paitansa: "En myy tätä edes 5000 eurolla!"

Lue myös: Ysärilegenda Haddawaylla rakastava suhde Suomea kohtaan: "En tiedä mitä helvettiä tämä on!"

Kilpailut

Uusimmat