Kuva: YouTube

Oasiksen paluun vuonna 2017 uskotaan olevan varmaa - "lämppärikin on jo varattu"

01.11.2016 15:00 - Senja Rapila

Lähteiden mukaan Supersonic -elokuva oli vain alustusta sille, että 90-luvun suosituimpiin bändeihin kuuluva Oasis loikkaisi jälleen esiintymislavoille.

Kerroimme vasta siitä, kuinka Liam Gallagher kommentoi Oasiksen paluuhuhuja. Miehen mielestä yhtye ei tulisi palaamaan koskaan, mikäli hänen veljeltään Noelilta olisi kysyminen. Liamin mielestä hänen veljensä "pienen miehen syndrooma" tulisi aina olemaan paluun tiellä.

- Kun sinulla on pienen miehen syndrooma, tarvitset sitä helvetin 'kyllä, ei, kyllä' -huomiota. Ihmiset kyselevät Noelilta jatkuvasti, milloin bändi palaa takaisin esiintymislavoille, ja hän vastaa aina 'ei ikinä', koska saa sillä huomiota, Liam totesi.

Nyt kuitenkin verkkolehti Noise11 uutisoi, että se olisi saanut sisäpiiritietoa Liam Gallagherin lähipiiristä. Lähipiiristä on supistu, että suosikkiyhtye tulisi palaamaan esiintymislavoille vielä ensi vuoden puolella. Oasis soitti viimeksi yhdessä vuonna 2009.

Sivuston mukaan Oasis on jo varannut itselleen lämppärinkin, jonka nimeä ei tosin vielä paljasteta. 

Myös NME uutisoi aiemmin tänä vuonna, että useat keikkajärjestäjät uskoivat Oasiksen paluuseen sen jälkeen, kun bändistä kertova Supersonic -elokuva julkaistiin.

Lähde: Noise11, NME

Lue myös: Remun villit Hurriganes-vuodet: Bändin jätkät suutelivat fanityttöjä tyttöystävien edessä

Lue myös: Uusi Metallica-kappale on täällä - kuuntele Atlas, Rise!

Kilpailut

Uusimmat